Ferdi Tayfur seni dilendim (pa500tr)

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

kuscy

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
alet hakkında bir kaç fikir verir belki arkadaşlar buyurun:)

Ekli dosyalar

• seni dilendim ferdi tayfur.mp3
    1.3 MB · Görünümler: 365
Cevap: Ferdi Tayfur seni dilendim (pa500tr)

Artık eskı sarkıları kımse calmıyor enson ben ferdı den acıları calmıstım emegıne saglık kardesım

çok güzel üstad tam olarak yayınlarsan memnun olurum saygılar.

Artık eskı sarkıları kımse calmıyor enson ben ferdı den acıları calmıstım emegıne saglık kardesım

teşekkür ederim abicim açıkcası millet ne çalar ne çalmaz neyi beğenir neyi beğenmez beni pek ilgilendirmiyo kulağıma hoş geliyosa çalarken tat alıyosam çalıyorum tabi biyere gittiğinde istek gelirse ayrı konu düğün sahibi ne isterse çalmak lazım yoksa arpamız kesilir :D:D

eline sağlık kardeş set cihazın tadını rengini baya değiştirebiliyor bunuda görmüş olduk eski tip bir sd kart bulabilsem atıcam senin seti de cihaza ama elde kart olmayınca birşey yapamıyorum merak etmiyorda değilim setin içeriğini :)

paylaşım için saol kardeşim güzel olmuş

eline sağlık kardeş set cihazın tadını rengini baya değiştirebiliyor bunuda görmüş olduk eski tip bir sd kart bulabilsem atıcam senin seti de cihaza ama elde kart olmayınca birşey yapamıyorum merak etmiyorda değilim setin içeriğini :)

teşekkürler usta bu ritim yasin sette var benim kendi setimde yok bu ritim ben fabrikasyon ritimlerindeki işime yaramayanları silip başka ritimler yüklüyorum :D

gayet güzel,