Evlerinin Önü Mersin/DreamSongs

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Çok sevdiğim bir zeybeğimizi yorumlamaya çalıştım...İlk defa Cubase ile yaptığım bir çalışmamda canlı bağlama kullanıyorum..Bağlama çalmayalı çok olmuştu hataları höşgörüyle karşılayacağınızı umuyorum..

Bass: Trilogy
Strings: Kaman
Pad:SampleTank
Gitar: Real Guitar2
Bateri:Ezdrummer
Bağlama: Canlı (Shure SM58 ile tonlandı)

Birde ufak bir yerde kendi sesimden "haydaa" var :D
https://www.box.com/s/yej4v6jrpu4rxdxtk9tz

Cevap: Evlerinin Önü Mersin/DreamSongs

Stüdyoda olmayan saz kalmadı. İşi büyütmüşsün....Türküyü harika yorumlamışsın. Eline sağlık...

harika. çok güzel bir çalışma.bağlama çaldığını bilmiyordum çok beğendim.yalnız haydaa kısa olmuş sesini pek alamadım keşke birkaç kez söyleseydin:D:D:Dellerine sağlık DreamSongs.:)

Sağolun...

Gitar aşkı biraz daha ağır basınca bağlama arka planda kaldı Ferdesu..İlk enstrumanım bağlamadır ama çok eskidendi o ....

Abim bağlama çaldığını bende bilmiyordum. 10 parmakta 10 marifet. Helal olsun valla. Demon her zamanki gibi harika olmuş. Fon müziği tadında, insan dinlemeye doyamıyor. Teşekkürler bu güzel dinleti için.

Abim bağlama çaldığını bende bilmiyordum. 10 parmakta 10 marifet. Helal olsun valla. Demon her zamanki gibi harika olmuş. Fon müziği tadında, insan dinlemeye doyamıyor. Teşekkürler bu güzel dinleti için.

Yeni yamaha yakında görücüye çıkacak. 4000 euro biriktir....

Bahadir abiyle konustum. İkna olursa onun orgunu alıp s900 e geri dönmeyi dusunuyorum. Eylul sonu şu s950 yi de bir gorelim. Fiyatı 4000 euro ise alamam. :) Oglanın sünnetini yapacagim yaza. Selamlar.

Çok güzel olmuş DreamSongs üstadım. eline sağlık.

Merhabalar :)

Sen neler yapmışsın öyle dostum ; harika bir çalışma olmuş.Bir ara "Yedi Karanfil" dinliyorum sandım.

Ben de bağlama çaldığını yeni öğrendim.Bu konuda da ayrıca tebrikler...

Enstrümantal müziği sizler gibi icra eden arkadaşlarım olduğu için mutlu ve de gururluyum.

Çok çok teşekkürler ; selâmlar Murat...