evet pa80 den convert edilen roman ve dem

bydjmehdi

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800, gw8
arkadaşlar şuan editlediğim bunlar ritimlerin atakları fazla iyi değil onun için atak tuşunu kapatın ama ritimleri sağlam yapmaya çalıştım kendi kulağıma göre hayırlı olsun herkese....

Ekli dosyalar

• bydjmehdi ritimler 2012.rar
    20.1 KB · Görünümler: 187
Cevap: evet pa80 den convert edilen roman ve dem

sizin ritime ihtiyacınız yokmuş diğer arkadaşlar için yazmaya devam edecem yorum yapıp da ritimleri deneyen yokmu sizler yorum yapmazsanız biz kendimiz kara veremeyiz ama neyse ben yapım da işine yarayana helal olsun herkese saygılar...

sizin ritime ihtiyacınız yokmuş diğer arkadaşlar için yazmaya devam edecem yorum yapıp da ritimleri deneyen yokmu sizler yorum yapmazsanız biz kendimiz kara veremeyiz ama neyse ben yapım da işine yarayana helal olsun herkese saygılar...

daha konuyu açalı 1 gün olmuş böyle hemen sert çıkmana gerek yok bende konuyu yeni gördüm emek vermişin sağol ataklar iyi değil demişsin kıtlerını ve seslerını değiştirebilirsin istersen saygılar.

teşekürler tufan abi ama 1günlük değilde 1 saatlik açıpta yorum yazan oluyor ben sert çıkmam dan değil ama yorum yapsınlarki deyeneyenler bize bilgi versinler bizde hatamızı telafi edelim onun için... saygılar benden abi kimseye kotü niyetim yok sadece bilgilendirilmek..

teşekürler tufan abi ama 1günlük değilde 1 saatlik açıpta yorum yazan oluyor ben sert çıkmam dan değil ama yorum yapsınlarki deyeneyenler bize bilgi versinler bizde hatamızı telafi edelim onun için... saygılar benden abi kimseye kotü niyetim yok sadece bilgilendirilmek..

kötü niyetin olmadığını bende biliyorum abicim ama biraz zaman geçsin deneyenler yorum yapar illaki kullanıp yapmazlarsa onların ayıbı ritimlerle ilgili küçük demolar koyarsan daha da iyi olur.

kardeşim doğru yolda çalışıyorsun gün geçtikçe daha iyi olacak

teşekürler katip abi sizden yorum neklediğim bu işt6e beni yönlendirmek hatalarımı düzeltmek değilse kendime göre iyi sanıpta sonra attığımda bana bilgi vermeseler ben gelişemem saygılar...