Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: eski tas eski hamamhocam her ay bk5 ritimleri yazılıp paylaşılıcak diye biliyordum ama yanlışmı biliyorum acaba,biraz acele etmiyormusunuz satmakla,bence biraz bekleyin derim,bk5 alanların sayısı oldukça yüksek yeni paylaşımlarda gelmeye başlar yakın zamanda.sonuçta yeni klavye zamanla paylaşımlar oldukça rahatlarsınız,olmadı satarsınız ama bana kalırsa biraz acele ediyorsunuz,tabi yinede sizin kararınız
Cevap: eski tas eski hamam
hocam her ay bk5 ritimleri yazılıp paylaşılıcak diye biliyordum ama yanlışmı biliyorum acaba,biraz acele etmiyormusunuz satmakla,
bence biraz bekleyin derim,bk5 alanların sayısı oldukça yüksek yeni paylaşımlarda gelmeye başlar yakın zamanda.sonuçta yeni klavye zamanla paylaşımlar oldukça rahatlarsınız,olmadı satarsınız ama bana kalırsa biraz acele ediyorsunuz,tabi yinede sizin kararınız