Ersin Eren setin yeni şekli buyrun

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Arkadaşlar malumunuz pa800 ü yeni aldım bir yandan cihazı anlamaya öğrenmeye çalıştım bir yandan bir kaç set yükledikten sonra Ersin beyin setinde karar kıldım.kendisine bu seti kullanıma açtığı için binlerce teşekürler gerçekten.Ben de işlemleri öğrendikçe seti geliştirdim,pad,ritim,sample ekledim,sts leri ayarladım,ses performansları tekrar elden geçirdim.birde baktım ki set 89 mb olmuş.daha seti geliştirip güzelleştirmeye devam edeceğim.125 mb a kadar yolu var.setin bu halini paylaşayım dedim ram i 128 veya 256 olanlar bakabilir, 64 olanlar seti nasıl kırpıp cihazlarına yüklerler bilmiyorum.Selamlar
YUKLUSON.SET.rar - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir

Cevap: Ersin Eren setin yeni şekli buyrun

Değerli abim sen çok yaşa senin setilerin olmasa biz başka setlerden ekmek yiyemeyiz allah razı olsun senden

Değerli abim sen çok yaşa senin setilerin olmasa biz başka setlerden ekmek yiyemeyiz allah razı olsun senden
xd9 da pek çok emeğim oldu ancak pa800 için her şeyi bana ait çalışmam yok zaten onu yapacak bilgim de yok.Ancak bu set üzerinde epey çalıştım yaklaşık 25 mb lik bir artı olmuş

paylaşım için sağol ama inmiyo

emeğinize sağlık.ancak site yasaklı olduğu için inmiyor.baska bir siteye yüklerseniz iyi olur

dns ayarlarınızı ağ bağlantıları görüntüle+özellikler+internet iletişim kuralları+aşağıdaki sunucuyu kullan+4.2.2.1 4.2.2.5 şeklinde değiştirirseniz diğer siteler için de sorun kalmaz

Şu ana kadar 24 kişi indirmiş.gerçi teşekür bile etmemişler ama olsun

Moderatör tarafında düzenlendi: