ersin-eren set taylan kit

qolqesiz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa80
sete taylanın ktj1 yukledim suan taylan ritimlerinide okuyo 4-5 tanede roaman ritim ykledim kapkara-mango roman falan herkeze hayırlı mişler

Ekli dosyalar

• HAKANSET.SET.rar
    40.9 MB · Görünümler: 635
Cevap: ersin-eren set taylan kit

ersine ve sana teşekkürler.. şurdan çıkaarılacak ders var klavyeyi üreten değil kullananlar geliştiriyor..

ayrıca bu setin padlarınıda yavaş yavaş eklemelerle geliştirdikmi pa800 kullanıcıları için ideal ücretsiz bir set olacaktır..

evet abi haklısın yavas yavas eklemelere devam daha sora yine paylasırım bişeyler eklersem

Şu ana kadar yapılan yorumların hepsine katılmamak mümkün değil. Elinize sağlık, padlar ve özellikle besburdaki 2010 ankara misket uyunca süper olur.
Bir de şunu sormak istiyorum ; bu sette baslar düşük geliyor neden acaba ?

Şu ana kadar yapılan yorumların hepsine katılmamak mümkün değil. Elinize sağlık, padlar ve özellikle besburdaki 2010 ankara misket uyunca süper olur.
Bir de şunu sormak istiyorum ; bu sette baslar düşük geliyor neden acaba ?

track selecten bas seviyesini kaldırıpta bi deneyiniz. bence normal geliyor..

birde rapidshare yada spedyshare yükleyebilirmisin Zshare hiç indirmiyor neredeyse :S

olur abi yuklerim

yeni upload için tşkler.. fakat ne sildiniz acaba hangi sampleleri erso setten 16 mbye yakın bir düşüş söz konusu ya çok fazla sildiniz yada Rar zip sıkıştırma sistemi böyle gösteriyor..