Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ersin Eren.Erso BAR&ROMDİ set.PA800 ve PA2x içinERSİN EREN beyin ellerine sağlıkkog için gerçektende paylaşımcı ve üretici.bu devirde herşeyin para olmadığının güzel bir örneği bu paylaşımlar.Ve üstelik bizler bu setlerle dahada para kazanıyoruz.kazandığımız paraya katkı sağlayanlardan ALLAH razı olsun.Ersin beydeb bir istiramımdır; sette inanın yok yok ama özellikle bundan önceki seti kullanıyorum.ve benim tek eksiğim ege bölgesine ait 9/8 .cemilem , şu dirmilin çalgısı , elindedir bağlama , şu köyceğiz yolları , marmaristen datçaya vb.şarkıları çalabilmek için en uygun ritimi sizin bir önceki setinizde buldum fakat tam değil.bizim yöresel oyunlarımız bunlar ve bunlardan para kazanıyoruz.eğer böyle bir ritim konusunda yardımcı olabilirseniz inanın beni ve arkadaşlarımı sevindirmiş olursunuz.ALLAH EMEKLERİNİZİ KARŞILIKSIZ BIRAKMASIN İŞALLAH...
Cevap: Ersin Eren.Erso BAR&ROMDİ set.PA800 ve PA2x için
ERSİN EREN beyin ellerine sağlık
kog için gerçektende paylaşımcı ve üretici.bu devirde herşeyin para olmadığının güzel bir örneği bu paylaşımlar.Ve üstelik bizler bu setlerle dahada para kazanıyoruz.kazandığımız paraya katkı sağlayanlardan ALLAH razı olsun.Ersin beydeb bir istiramımdır; sette inanın yok yok ama özellikle bundan önceki seti kullanıyorum.ve benim tek eksiğim ege bölgesine ait 9/8 .cemilem , şu dirmilin çalgısı , elindedir bağlama , şu köyceğiz yolları , marmaristen datçaya vb.şarkıları çalabilmek için en uygun ritimi sizin bir önceki setinizde buldum fakat tam değil.bizim yöresel oyunlarımız bunlar ve bunlardan para kazanıyoruz.eğer böyle bir ritim konusunda yardımcı olabilirseniz inanın beni ve arkadaşlarımı sevindirmiş olursunuz.ALLAH EMEKLERİNİZİ KARŞILIKSIZ BIRAKMASIN İŞALLAH...