- Enst.
- KORG PA 900
arkadaşlar şöyle ortama bir bakıyorum çevremdeki arkadaşlara v.s
3 4 arkadaşım var ki çok sevdiğim ve güvendiğim.efendilikte on numara,
ama bazı arkadaşlara bakıyorum,çok fazla samimide değiliz muhabbet ediyoruz ama çok samimice değil,
kısaca konuya gelim,
bunu nere gitsem görüyorum çok rahat bir şekilde,
2 3 arkadaş muhabbet ederken yanlarına bir bayan gelince bakıyorum şöyle
bayan gelmeden önceki muhabbete bakıyorum bayan geldikten sonraki muhabbete.
bayan gelmeden önce gayet normal muhabbet.bayan gelince bir şımarıklık artistlik yanındaki arkadaşı küçük düşürme cabaları alay etme,dalga geçmek aklı sıra espiri,laubalilik v.s
ne oluyor bu millete ben anlamıyorum,delikanlılık bu mu ?
sırf bu yüzden kavga edenleri dahi gördüm,vay sen bana bayanın yanında neden öyle dedin v.s v.s kendinide hemen aklamasınıda biliyor,ben şaka yapmıştım diyor çıkıyor işin içinden
sizinde etrafınızda varmı oluyormu böyle şeyler,
o tarz hareketleri yaparak ne yapmaya çalışılıyor anlıyorum aslında ama değiyormu ki,
bu konu size saçma gelebilir ama değişik çok ortama girdim bu tarz şeyleri çok gördüm,
bu olanlara nazaran aklıma şöyle bir şey geliyor,
demekki birinin delikanlılığı kadının karşısında belli oluyormuş
kendi başıma gelmedi ama ortamlarda çok gördüm bunu o yüzden böyle bir konu açmak istedim
bayan arkadaşlarda yorum yapabilirler düşüncelerini v.s
3 4 arkadaşım var ki çok sevdiğim ve güvendiğim.efendilikte on numara,
ama bazı arkadaşlara bakıyorum,çok fazla samimide değiliz muhabbet ediyoruz ama çok samimice değil,
kısaca konuya gelim,
bunu nere gitsem görüyorum çok rahat bir şekilde,
2 3 arkadaş muhabbet ederken yanlarına bir bayan gelince bakıyorum şöyle
bayan gelmeden önceki muhabbete bakıyorum bayan geldikten sonraki muhabbete.
bayan gelmeden önce gayet normal muhabbet.bayan gelince bir şımarıklık artistlik yanındaki arkadaşı küçük düşürme cabaları alay etme,dalga geçmek aklı sıra espiri,laubalilik v.s
ne oluyor bu millete ben anlamıyorum,delikanlılık bu mu ?
sırf bu yüzden kavga edenleri dahi gördüm,vay sen bana bayanın yanında neden öyle dedin v.s v.s kendinide hemen aklamasınıda biliyor,ben şaka yapmıştım diyor çıkıyor işin içinden
sizinde etrafınızda varmı oluyormu böyle şeyler,
o tarz hareketleri yaparak ne yapmaya çalışılıyor anlıyorum aslında ama değiyormu ki,
bu konu size saçma gelebilir ama değişik çok ortama girdim bu tarz şeyleri çok gördüm,
bu olanlara nazaran aklıma şöyle bir şey geliyor,
demekki birinin delikanlılığı kadının karşısında belli oluyormuş
kendi başıma gelmedi ama ortamlarda çok gördüm bunu o yüzden böyle bir konu açmak istedim
bayan arkadaşlarda yorum yapabilirler düşüncelerini v.s