Endamın Yeter windman1981

windman1981

TM 2014 Demo Yarışması İkincisi
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA PSR S-950
Cevap: Endamın Yeter windman1981

Yamaha s900'un kayıdı CD kalitesinde...O fiyata büyük aletti ama kaçırdık.....Real time çalmada akorlarda bu kadar başarılı kimseyi görmedim....Üzerine düşebilseniz çok iyi arenjör olabilirsiniz....

Safca bulabilirsin soruyu ama kardeşim vokaldeki sen misin? Yoksa kırac mı? Kıraca benzetemedim sesi pek :D

Kendin çal, kendin söyle ve maksat eğlenme hesabı arkadaşlar. Ses de hiç bir iddiam yoktur. Belirttiğim gibi altyapıya referans olsun diye ekledim. :)

Safca bulabilirsin soruyu ama kardeşim vokaldeki sen misin? Yoksa kırac mı? Kıraca benzetemedim sesi pek :D

Hocam estağfurullah. Tabiki Kıraç değil, benim sesim :) Kıraç'ta öyle buğulu ve güçlü bir ses var ki onu taklit etmek neredeyse imkansız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yok kardeşim ya..eğer senin ses ise süper bence..tamam bir kırac değil ama, ben cok beğendim sesini..

windman1981 ; zaten ben birşey demiyorum ; el-clasico diyebilirim. yani on numara çalışmalara devam...

Merhaba...

Çok temiz ve kaliteli olmuş ; tebrik ediyorum sizi...

Sanırım PA3X almayı düşünüyorsunuz ; yeni demolarınızı yeni cihazınızdan duymayı heyecanla bekliyoruz...

Teşekkürler ; selâmlar...

Eline saglik ALi harika bir calisma

ellerine yüreğine sağlık windman1981.çok başarılı bir çalışma olmuş.devamını bekliyoruz.

Bu alana bir cevap yazın...