En iyi yükleme sitesi hangisi

• Konbuyu başlatan Ruhi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 2K

Ruhi

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
YAMAHA OR700 TR V2 - YAMAHA DSR 200
Sevgili üstadlar. Biliyorsunuz 4shared' in kapanıp açılmasından sonra, oraya yüklediğimiz tüm paylaşımlar gitti. Şimdi tekrar açık ama ne olur ne olmaz diye artık yüklemeye korkuyorum. Hem resim hemde müzik yüklemesi yapabileceğimiz en uygun site sizce hangisi? Yalnız 'limitiniz doldu' yarım saat bekleyin gibi mesajlar vermesin. En çok kullandığınız yükleme sitelerini yazarsanız sevinirim. Sevgiyle kalın.

Cevap: En iyi yükleme sitesi hangisi

bence ZİPY SHARE

çok güzel paylaşım sitesi

.
Sayın Ruhi hocam,

Bunun için bence en güzeli kendinize ait bir dosya barındırma (hosting) hizmeti veren şirketlerden yardım almak. Ayrıca bir alan adıyla da (domain) kendinize ait bir web sayfasınıda yayınlayabilirsiniz. Maliyeti 1Gb için 1 yıllık bedeli ortalama 50 TL dir. Kapasitenin daha düşük veya yüksek olması yıllık bedelini değiştiriyor.

Yada ücretsiz dosya barındıran sitelerden yardım almak. Bununla ilgili link aşağıda.

Kolay gelsin hocam.
Ücretsiz Dosya Barındırma Siteleri

Ruhi abi acaba ben yanlış mı biliyorum?.4Shared sitesi hiç kapanmadı.Erişim engellendi.Nerdeyse ilk çıktığından beridir dosya yüklüyorum tüm dosyalarım aynen duruyor...Hiç bir dosya kaybı durumu yaşamadım.

Ama bu demek değildirki bu site devlet kapısı.Heran başına birşey gelebilir.Sanırım Muhammed hocamızın dediği gibi bir host kiralamak en iyisi.Gerçi onada güven olur mu bilmem geçen bir çok site veri kaybı yaşadı arşiv bilgilerini bile alamadı bir çok site...

Ruhi abi acaba ben yanlış mı biliyorum?.4Shared sitesi hiç kapanmadı.Erişim engellendi.Nerdeyse ilk çıktığından beridir dosya yüklüyorum tüm dosyalarım aynen duruyor...Hiç bir dosya kaybı durumu yaşamadım.

Çok ilginç. Valla ben hiç bir dosyama erişemedim sevgili dostum. Hatta site için yüklediğim her şey gitti ve ben bazılarını tekrar başka site üzerinden yeniden yüklemek zorunda kaldım.

Bu site resim yüklemek için tercih ettiğim bir site.Bir ara site sorunluydu şimdi düzeldi.Çok kısa süre vakit ayırıp kayıt olursan "direct link" verme yetkisine kavuşuyorsun.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Müzik paylaşımı yapmak için tavsiye edeceğim siteler ;

4Shared
ZippyShare
Box
Soundclouds

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri