- Enst.
- yamaha or700 v2 - tyros 3
Haziran ayının sonlarına doğru or 700 v2 aldım.10 yıldır sürekli korg kullandım değişiklik için yamahaya geçiş yaptım.Alete hiç alışamadım, ritimler ve sesler yetersiz geldi.Forum sitelerinde de nevale eksikliği vardı ilk zamanlar güncellemelerde sürekli ritimlere yer verildi bu beni umutlandırdı.Fakat daha sonra sadece midi üzerine çalışmalar yapılması nevale eksiklğini bir kez daha ortaya çıkardı.Aleti 2.000 liradan satılığa çıkardım müşterisi de çıktı ekimin 1 i için zöleşmiştik bile.Fakat Emrah Saya adlı arkadaşımızın yaptığı ritimlerden sonra aleti satmaktan vazgeçtim.Trakyalılyım ve özellikle bizim yörenin ritim eksikliği vardı alette.Emrah arkadaşımız taylan setler olsun kurtlar vadisi set olsun keşanlı olsun.Bir sürü seçenek sundu önümüze hem bir yamaha kullanıcısı eksilmemiş hem de diğer alet kullanıcaları için yamaha daha cazip bir hale gelmiş oldu.Emrah arkadaşımıza tekrar teşekkür eder ve çalışmalarınıdaki başarıların devamını dilerim.Ha bu arada artık aleti değiştirmeye gerek yok bu fiyata bu alet muhteşem
Yazan : (trakyadogus)
emrah_84_3@hotmail.com
Yazan : (trakyadogus)
emrah_84_3@hotmail.com