Emo usb yardım

Piyanistce

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa 3x
Arkadaşlar. bende Emo Usb Aldım bir arkadaştan büyük ihtimalel orjinal ama bir sorum olacak. Bir tane seti yüklediğimde bu flash ı tanımayıp orjinal stick istiyor. Bir de bu emo usb den yüklediğim sette çok iyi bir soundlu ritm göremiyorum acaba kazıklanıp çakma usb mi aldım yoksa emo set çok dolu dolu değil mi. Bu emonun sitesi ne zaman açılacak ve nasıl yama yapacaz bana yardımcı olurmusunuz

Cevap: Emo usb yardım

Orgu her actiginda yükleme sirasinda Orjinal Stick'in takili olmasi lazim. Bu normal prosedür. Kilitli olmasinin anlami bu zaten,-)

Yamalari korg.de sayfasina üye olarak indirebilirsin. Üye olmak icin tabii ki bir takim bilgiler vermen gerekiyor. Orgu nereden hangi tarihte aldigin, seri numarasi vs. 2.01 ve 3 yamalari sitede mevcut. Ayrica Korg'un tüm PA modeller icin kendi fabrikasyon hazirlamis oldugu bir yigin ritm performance falan da mevcut. Kolay geldin.

abim her açtığımda istiyor fakat içerisinde bir set daha var emo diye onu yükleyemiyorum bu flash ı tanımıyor

bu arada versiyon 3 de mi çıktı bir de bu site almanca galiba .de uzantılı çünkü

Emo'nun orjinal USB Stickinde yanlizca Orjinal EMO var, baska bir setin olmasi mümkün degil. Cünkü bu Stick PC'ye taktiginda bile uyari aliyorsun, korumalidir seklinde. Yani EMO'nun orjinal Stick'ine baska bir set yüklenmesi mümkün degil!!! Digeri Update falan olmasin?

Son yama icin ( 3 ) : indir

vallaha bilemiyorum ki yamalrı nasıl ekleyeceğiz normal set yükler gibi mi?