Emo Gold Kart Ve Roman Sıkıntısı Yardım Edin Lütfen!

cemalxd9

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Ketron xd9
sayın hocalarım bılındıgı gıbı emo karta taylan olmuo ama emonun seslerınden de rıtımlerınden de vazgecemıom nolur elınde olan varsa veya bole bı olasılık varsa emoya uygun roamn rıtımlerını paylasabılır mı?:(

Cevap: Emo Gold Kart Ve Roman Sıkıntısı Yardım Edin Lütfen!

Buyur, Kartına uyumlu tüm setler buradadır. Saygılarımla,

Ekli dosyalar

• OMER.SET.rar
    1.1 MB · Görünümler: 239
  • STYLE.rar
    891.5 KB · Görünümler: 221
  • ENSONSET.SET.rar
    899.4 KB · Görünümler: 226
  • ERDALSET.SET.rar
    544.9 KB · Görünümler: 212
  • karma bjk.set.rar
    906.5 KB · Görünümler: 213
Moderatör tarafında düzenlendi:

sayın sazgrubu hocam, benimde kartımda 16 mb gold set yüklü. fakat kartı hiç değiştirmeden bu verdiğiniz 5 setin herhangi birini yüklediğim taktirde herhangi bir bozukluk olurmu ritmlerde? bende aynı dertten muzdaribim çünkü. bu 5 adet set; emo gold un setleri sanırım.. yanlışım varsa düzeltin lütfen

sayın sazgrubu hocam, benimde kartımda 16 mb gold set yüklü. fakat kartı hiç değiştirmeden bu verdiğiniz 5 setin herhangi birini yüklediğim taktirde herhangi bir bozukluk olurmu ritmlerde? bende aynı dertten muzdaribim çünkü. bu 5 adet set; emo gold un setleri sanırım.. yanlışım varsa düzeltin lütfen

1) Bu 5 seti Winrar dan çıkar ve teker teker diskete at orguna tak orgun sol tarafındaki Direk HD tuşunun alt ışığını yak Direk FD tuşuna bas orgun yüklemeden direk disketi görecektir ordaki ritim ve sesleri teker teker çalarak test et dilediğini teker teker orguna yükle,

2) Disk tuşuna bas Ulilites bas page 9'a gel Factory steyle yi bir teker çevirerek of yap şimdi dilersen bu ritimleri orgunun fabrika kısmı na teker teker veya full set olarak yükleyebilirsin.

3) Orgunda Harddisk var ise gönderdiğim setlerden 3 tanesini direk 123! 456! ve 789! isimli dosyalara yükle. diğer iki tanesinin birinin STYLE kısmını hala style factory of iken orgunun fabrika datalarına yükle, son bir setin de diskette kalsın disket orga takılı olduğu müddet çe direk FD den çalıp kullana bilirsin, bu şekilde bu beş seti aynı anda orgunda kullanabilirsin. Harddisk teki 3 seti kullanman için direct Hd tuşunun çift ışığını yakman gerek. Kolay gelsin Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Allah razı olsun SAZGRUBU abim. Saat kaç olursa olsun,durum ne olursa olsun herkese yardımcı oluyor.Allah bu yardımseverliğinin mükafatını dünya ahiret versin sana.

buyur, kartına uyumlu tüm setler buradadır. Saygılarımla,

hocaların hocası saygıdegerrr abimmm benım hızır acıl gıbısın vallaha nerde tıkansak ımdadımıza yetısıosun allah razı olsun hocam senden bin kereeeeeeeeeeeee.saygılarımla.:d