- Enst.
- ....
Ayrı konu açacaktım ancak hepsini tek konuda toplayayım dedim. Kullandığım kart Cevo kart.
Pa80 için yeni yaptığım çalışmaların demoları:
EMiR-Uzkop2Telli.mp3 : Geçen gün ritim tanıtımını paylaşmıştım, bu sefer de üzerine birşeyler çalayım dedim. Ritim ve sesler komple bana ait.
Zippyshare.com - EMiR-Uzkop2Telli.mp3
EMiR-Payduska.mp3 : Ritim ve sesler komple bana ait.
Zippyshare.com - EMiR-Payduska.mp3
EMiR-7-8Rumeli.mp3 : Ritim ve sesler komple bana ait.
Zippyshare.com - EMiR-7-8Rumeli.mp3
EMiR-Gayda.mp3 : Ritimin perküsyonlarını Cevdet abinin ritimlerinin birisinden aldım. Altyapılar bana ait. Belki diğer yörelere uymayabilir ama Edirne'de istenen gayda direkt olarak bu. Ayrıca demodaki saksafon seslerinin birisi de bana ait.
Zippyshare.com - EMiR-Gayda.mp3
Melih-Lead-Keman.mp3 : Siteden Melih abinin (Melih17) yaptığı Spiros keman. Sesin kaynağı Violin'den ama lead bir karakteri var. Kısa bir tanıtım yapmaya çalışayım dedim. Ayrıca demodaki koma değerleri -50 değil.
Zippyshare.com - Melih-Lead-Keman.mp3
Pa80 için yeni yaptığım çalışmaların demoları:
EMiR-Uzkop2Telli.mp3 : Geçen gün ritim tanıtımını paylaşmıştım, bu sefer de üzerine birşeyler çalayım dedim. Ritim ve sesler komple bana ait.
Zippyshare.com - EMiR-Uzkop2Telli.mp3
EMiR-Payduska.mp3 : Ritim ve sesler komple bana ait.
Zippyshare.com - EMiR-Payduska.mp3
EMiR-7-8Rumeli.mp3 : Ritim ve sesler komple bana ait.
Zippyshare.com - EMiR-7-8Rumeli.mp3
EMiR-Gayda.mp3 : Ritimin perküsyonlarını Cevdet abinin ritimlerinin birisinden aldım. Altyapılar bana ait. Belki diğer yörelere uymayabilir ama Edirne'de istenen gayda direkt olarak bu. Ayrıca demodaki saksafon seslerinin birisi de bana ait.
Zippyshare.com - EMiR-Gayda.mp3
Melih-Lead-Keman.mp3 : Siteden Melih abinin (Melih17) yaptığı Spiros keman. Sesin kaynağı Violin'den ama lead bir karakteri var. Kısa bir tanıtım yapmaya çalışayım dedim. Ayrıca demodaki koma değerleri -50 değil.
Zippyshare.com - Melih-Lead-Keman.mp3