Eğlenceli bir Soru =)

ŞoPaR_34

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa800 & Korg M3
Evet Arkadaşlar Hepimiz İllaki Bi Düğün Salonunda Çalışmışızdır =) Gelin Damat Davet Ederken Ve Parcalardan Parcaya Gecerken Mıkrofonla Yaptıgnız Anonslar NeLer =) ben Bugune kadar hiç diikat etmedım solistim bakıyodu o işlere :D şimdi iş başa düştü :D :D Yardımlarınızı Beklıyorum =). Anonslarını ben yapacgım ilk düğünm pazar günü :D Yardımlarınzı beklıyorum komik bi durum :D :D ..

örng bnm kfmda su war . daha neler eklerım veya daha iyisi nedir ?

-Sewgili Konuklar , Değerli Misafirler,

- Eda Ve Mustafananın
Nişan Törenine Hepiniz Hoş Geldiniz.

Burdan snra dırek piste anonsmu yapaym ?

-O güzel Alkışlarınızla Genç Çiftimizi Piste Dawet Ediyoruzz

-Kuvvetli bir alkışşşşş..

Yrdımlarınızı beklyıorum ?

Cevap: Eğlenceli bir Soru =)

efendim öncelikle tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyoruz genç çiftimizin bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederiz.

-evet efendimmm şimdi alkışlarla gelin hanım ve damat beyi ilk dans için piste bekliyoruzzzz.( şak şak şak şak şak) :D

Sevgili misafirler; Değerli konuklar..
dönmez... düğün salonuna hepiniz hoşgeldiniz..
dönmez ve dönmez çiftinin evliliğe atacakları bu ilk adımda siz sevgili dostların huzurunda genç çiftimizi alkışlarla sahneye davet ediyoruz.. çıkış müziği..dans müziği..pasta müziği..

İlk girişte gelin le damat düğün salonunun kapısında belirince güzel bi giriş müziği ve müzikle beraber "evet sayın misafirler saygıdeğer konuklarımız genç çiftimizi kuvvetlice alkışlıyoruz." çıkarlar ilk dans dansıın bitiminde pasta gelir tabi yine anons "sayın misafirlerimiz genç çiftimizi alkışlarınız eşliğinde pasta kesimine davet ediyoruz." tam kesilirken yine şugar bi müzik..:) takı başlarken "sayın misafirlerimiz takı merasimine geçiyoruz." takı biter gelinle damat tekrardan salona gelirler o zaman da çiftetelli introsunu başlatırsın inceden (Bizim burda çiftetelliyle giriş olur) ve anons "sayın misafirlerimiz değerli konuklar programımıza çiftetelli ile devam ediyor başta genç çiftlerimiz olmak üzere oturan tüm konuklarımızı çiftetelli eşliğinde piste davet ediyoruz haydi bakalım oturmaya gelmedik v.s. v.s." :D ve düğün bitiminde "değerli misafirlerimiz bu akşamlık bize ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız programımızı son olarak ............ 'la bitirmeden önce ben piyanist şantör ................... genç çiftlerimize Tanrıdan ömür boyu mutluluklar diler en kötü günlerinin böyle olmasını temenni ederim.Tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun efendim.." :D ülen amma güldüm yazarken neler saçmalıyomuşuz biz düğün esnasında...

İlk girişte gelin le damat düğün salonunun kapısında belirince güzel bi giriş müziği ve müzikle beraber "evet sayın misafirler saygıdeğer konuklarımız genç çiftimizi kuvvetlice alkışlıyoruz." çıkarlar ilk dans dansıın bitiminde pasta gelir tabi yine anons "sayın misafirlerimiz genç çiftimizi alkışlarınız eşliğinde pasta kesimine davet ediyoruz." tam kesilirken yine şugar bi müzik..:) takı başlarken "sayın misafirlerimiz takı merasimine geçiyoruz." takı biter gelinle damat tekrardan salona gelirler o zaman da çiftetelli introsunu başlatırsın inceden (Bizim burda çiftetelliyle giriş olur) ve anons "sayın misafirlerimiz değerli konuklar programımıza çiftetelli ile devam ediyor başta genç çiftlerimiz olmak üzere oturan tüm konuklarımızı çiftetelli eşliğinde piste davet ediyoruz haydi bakalım oturmaya gelmedik v.s. v.s." :D ve düğün bitiminde "değerli misafirlerimiz bu akşamlık bize ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız programımızı son olarak ............ 'la bitirmeden önce ben piyanist şantör ................... genç çiftlerimize Tanrıdan ömür boyu mutluluklar diler en kötü günlerinin böyle olmasını temenni ederim.Tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun efendim.." :D ülen amma güldüm yazarken neler saçmalıyomuşuz biz düğün esnasında...

Arkadaşlar Hepinize Çok Teşekkür Ederim =)

''Whirpool'' Kardesım ALLAH razı olsun cok buyuk bi stresten kurtardın benı tesekkur ederım =)

ne demekk umarım yardımcı olmuşumdur.Hadi bakalım kolay gelsin