Gorkem Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 1 Şub 2010 Mesajlar 197 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Enst. Dinleyiciyim :) 18 Tem 2013 #1 Mehmet arkadaşımla beraber Timur abimi ziyaret ettik çok şükür iyi hızla iyileşmeye devam ediyor.
M midici 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ara 2010 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Enst. Yok 18 Tem 2013 #2 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle gecmis olsun kardesim
Çetin Administrator Yönetici Administrator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 20 Şub 2006 Mesajlar 1,124 Tepkime puanı 51 Puanları 48 Konum Kocaeli Enst. Korg pa800 18 Tem 2013 #3 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle Çok sevindik umarım en kısa sürede toparlar.
Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle Çok sevindik umarım en kısa sürede toparlar.
Berkcik GenelManagerKontrol Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 20 Şub 2003 Mesajlar 4,485 Tepkime puanı 363 Puanları 83 Konum İstanbul Web sitesi www.trakyamuzik.net Enst. YamaHa A 5000 18 Tem 2013 #4 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle allah büyüktür düzelicek herşey
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 99 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 18 Tem 2013 #5 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle en kısa sürede ayağa kalkar hiç bir şeyi kalmaz inşallah.
Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle en kısa sürede ayağa kalkar hiç bir şeyi kalmaz inşallah.
ugurtheorca Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 839 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Konum Bursa Enst. Korg pA500TR 18 Tem 2013 #6 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle Çok şükür.. hem adminimiz iyileşiyor.. hemde uzun bir aradan sonra girebildim tekrar siteye
Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle Çok şükür.. hem adminimiz iyileşiyor.. hemde uzun bir aradan sonra girebildim tekrar siteye
hasso45 Süper Üye Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 738 Tepkime puanı 39 Puanları 28 Enst. yok 18 Tem 2013 #7 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle Çok sevindik en kısa sürede ayağa kalkar hiç bir şeyi kalmaz inşallah.
Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle Çok sevindik en kısa sürede ayağa kalkar hiç bir şeyi kalmaz inşallah.
U umitpa1x **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 1 May 2012 Mesajlar 673 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 45 Konum LAZLAND Enst. korg pa900 yamaha s970 18 Tem 2013 #8 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle gecmiş olsun allah acil şifalar versin....
Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle gecmiş olsun allah acil şifalar versin....
B BOLDOR **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Şub 2005 Mesajlar 481 Tepkime puanı 45 Puanları 28 18 Tem 2013 #9 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle tamam be yaaaa kızanım oldu bu iş.Yırttın be yaaaa (Çok sevindim Timur kardeşim)Sahalara bekliyoruz
Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle tamam be yaaaa kızanım oldu bu iş.Yırttın be yaaaa (Çok sevindim Timur kardeşim)Sahalara bekliyoruz
DreamSongs **Müzik** Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 1,795 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Konum Ankara Enst. Yamaha,Roland,Epiphone Gitar 18 Tem 2013 #10 Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle Çok sevindim. Geçmiş olsun. En kısa sürede aramıza bekliyoruz...
Cevap: Efsane piyanist hızla iyileşiyor.. Dualarımiz seninle Çok sevindim. Geçmiş olsun. En kısa sürede aramıza bekliyoruz...