efsane dediğiniz 32 mb lik ram mi

mesut unlu

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
klavye
roland xps 10 diye aleti efsane diye duyurdu sonunda gene hayal kırıklıgı yaşatti herzaman kigibi 32 mb neymiş yap 200 mb veya 256 mb bak odan sonra nasıl satílıyor

Cevap: efsane dediğiniz 32 mb lik ram mi

adamlar azar azar mb.. yükseltecekler ki kaz gibi yolacaklar..:)

savunmak gibi olmasında tryos 4 10.000 tl tyros 5 12.000 tl bu roland 1200 TL öyle bakmak lazım
eğer tyros çok hoşunuza gitti ise yamaha s750 veya s950 denemenizi tavsiye ederim üçte bir fiyatına.

roland tan bi cacik olmaz uyuz uyuz alet yapiyollar koy 512 lik ram 2 milyara sat hic olmassa alanin isi grulsun şahsen sample işim olsa ben alete verecegim parayi 0 gecikmeli ses kartina veririm pc mde kaç gb ramim varsa o kadar sample üretirim programla bune kardesim 32 mb diye adamla dalgami geciyorlar :)

Roland artık bitmiştir bence can çekişiyor.Son bir can havliyle BK5-or modelini çıkardı ne yazıkki o alette tutulmadı.Şimdi başka arayışlar içine girdi.Atı alan çokdan üsküdarı geçti.Bu saatten sonra Roland'ın atılım yapması bence çok zor.artık eski muhteşem günlerini yakalaması bana hayal gibi geliyor.üstelik Roland'ın avrupa fabrikalarının kapatılacağı haberini aldım ne derece doğru bilmiyorum.

Neyin kafasını yaşıyor bu roland zaten gw8 256 mb ram lı :) bu efsane mi olacak bizimki ozaman imparator :))