edremitli hasan set acilll???

ugursalli

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa80-pa800
slm arkadaşlar bana edremitli hasanın seti lazım daha doğrusu m.c.e elinde olan varsa sitede paylaşabilir mi?

Cevap: edremitli hasan set acilll???

o kart para karşığı satıldığını duymuştum ve cardı denem fırsatımda olmuştu o kadar abartılacak bi işlem yok cardda.bir dünya ritm eksiği var içine loop lar atılmış.seslere gelince hiç gelmeyelim isterseniz ses yok bi kaçtane sample o kadar. bilgilendirmek açısından yazdım kimse yanlış anlamasın.

ben edremitli hasan...benim kartımda eksik ritim yok birde sadece düğün çalmak için değil bar...pavyon ...istidiğin yerde çalabileceyin...ses ve ritimler var...ayrıca ritimler ..birebir...pa800.....ayrıntı.almak isteyenler..02663739941...

hasan bey bir işi yapcaksanız ayır için yapın para için yapmayınn.elinde olan varsa yine paylaşsın

senin deki cardda ritim eksiği olmaya bilir kendine az olmuş olabilir.
ortada emek var her şekil ama birazda sevap için yayınlasan olmazmı bu dünyanın birde öbür tarafı var.her kezden hayır dua alırsın.piyasaya card veren üstadlarımız para karşılığı düşünmeden işi ticarete dökmeden hiç bir karşılık beklemeden emeklerini sunuyorlar ve sağ olsunlar onlar sayesinde şimdi çoğumuz kendi cardlarımızı yapabiliyoruz.pa80 ilk çıktığı zaman hepimiz bu card lara backuplara ne paralar vermiştik ama artık o devir kapandı çünkü her şey açık açık ortada.bu devirde olmuycak bi iş yok bırak cardı kilitli usb ler bile kırılıp kopyalanıyor. inanın adam kılık bir ses ben halan duymuş yada kullanmış değilim gerçeğe yakın. hep ayni şeyler değişen bi şey yok hepsi piyasda bulunan sesler tınınlar tonlar ama adamlar yapıp bizlerin beğenisine sunuyorlar hiç bir maddiyet beklemeden.
allah onlardan razı olsun.şimdi senin bu yapmış olduğun cardda tabiki emek var saygı duyarım ama piyasaya hiç düşmeyecekmi diye düşünüyorsun.bende bir dünya card yapıp net aleminde açık bir şekilde herkeze sundum ve devamda ediyorum.belkide pa80 lerde bu card yapma işini olsun kilit vs işini olsun ilk çözenlerin aralarından biriyim.millet ozamanlar cardlara bi dünya para verirken bizler kendi carlarımız yapıyoduk ve sonuç ne oldu bilgileri paylaştık her kez faydalansın diyerek ve iyide oldu.. onların bir hayır duasını hiç bir şeye değişilmez.. saygılarımla

Evet abim emeğine saygımız sonsuz ama kartı paylaşım yaparsan çok kişinin hayır duasını alırsın bunuda düşünmek lazım.. Şimdiden teşekkürler...

aynen hocam abimiz haklı...paylaşım güzel bişeydir...herkezin hayır duasını alıcaksın hocam yaniiii...tmm emek var sonuçta ama...paylaşırsan iyi olur ...senin bilicen iş bu artık...

Paylaşıldımı diye hergün araştırıyorum ya :) Bekliyoruz hocam!

paylaşın artık şu seti ya :(

evet şu edremitlinin setini bekliyoruz tamam parada lazım ama herşey para demek değil dostluk çok önemlidir. saygılarımı sunarım.