EdiZURNA KMP iNDiR!

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

CHL

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
pa2x
Buyrun Arayan arkadaslara
Edi Zurna KMP indirip yuklenebilir tum Korg serilerine ;)

Zippyshare.com - edizurna_.rar

Link calisiyor ;) ama malesef reklam cikiyor arada o benle ilgili degil Trakyamuzikte tiklanan butun linkler boyle oldu malesef aeada cikan .EXE uzantili programi indirmeyin,,,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: EdiZURNA KMP iNDiR!

ilker reis allah senden razi olsun tek sorum olacak nasil pa80'e yukleyebilirim disketti kulanmadan zaten bende midi kablo var ,turkish arabic karti sorun cikartabilirmi ?

Valla cok yillar once kullandim pa80 tum yuklemelerimi disketle yapardim sende oyle yapmalisin midi ile olacani zannetmem midi ayri bi olay ...
Kartin kilitli olmamasi ve ayrica icinde gereken bos alanine olmasi gerekli...
Laptoplarin Pcmcia girislerinden takipta kart yukleme olayi var bildigim kadari ile ama tek sample atilirmi bilemiyorum malesef...

simdi bende uc disket var birde flash kart arabic turkish simdi benim sunu yapmam mi lazim uc disketten bir tanesi bilgisayara koymam lazim flash karti koymuyorum o org'da kaliyor ,zurna sample'lu diskette kopyaliyorum ,koyduktan sonra pc'den cikarip org'a takiyorum oyle mi?

aynen oyle olacak ;)

yani bilgisayardan diskette kopyalacam flash kartta degil :)

evet ama ayni zamanda MCE diye bi program var o Program vasitasi ile Laptop PCMCIA girisinden kartini takip set yuklemesi yapiliyor diye duydum ama KMP yuklemesinde bilgisayarinda Rar I acip icindekileri diskete atacaksin sonra orgta program-Record-import KMP dedinmi diskette yukleme baslamasi lazim ,sonra takip et tek diskete sigmamissa 2.disket diye ister siraylan yuklersin...
Not;istersen halehazirda pa80 kullanan arkadaslari bekle acele etme sonra hata olmasin

tmm biraz beklim o zaman ilker reis :)

usta zurnayi indiremiorum tc dosyada paylasirmisin lutfen

pa 80 tek olarak yukleyemezsin karta edi zurnalı bi buckap yuklemen lazım disketle olmaz :=)