edi zurna yardım

• Konbuyu başlatan nakee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

nakee

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
>>korg pa 3x>>
arkadaşlar sadece ''la'' da çalınıyor başka akorlarda çalmak istiyorum bu korgda mümkün ama yamaha da war mı bilmiyorum warsa nasıl olacağını anlatan olursa sevnirz

Cevap: edi zurna yardım

kardeş nasıl edi zurna la da calınıyor sadeceanlayamadım yardım etmek ıstedim de

la da çalınıyor derken sadece la da oktav geliyor yani bu zurna düzenlenirken la ya göre düzenlenmiş

kardes normalde zaten la karar o zurna fakat korg da da aynı şekilde mi karar yada re karar çalıpta oktav olan oldugunu sanmıyorum yani sonuçta bozuyor sesi la dan düşük ses te çalınca varsa örnekleri koy video bizde bi bakalım hele nasılmış önceki klavyem pa800 dü şimdi or700 çok memlunum bi bak sen video koyabilirsen mm olurum iyi günler..

guneşcengiz hocam. öyle birşey var evet pa800de. la sesi sol yada ne biliyim si do gibi seslere çekilebiliyo. ve o sesde aynı performansı veriyor. ama tabi nasıl oluyor o konuda bilgim yok. bende la edı ve sol edı var. ama kaynak aynı ses. sol e çekilmiş ses. yamahada varmı aynı olay onuda bilmiyom. neyse inşallah bilgisi olan arkadaşlarım size yardım eder....

walla hocam bnde çok merak ediyorum da sanırım yok :(