dynacord powermate 600-3 süper makina

gencturk59

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa600 qt
cuma günü powermate 600 -3 aldım ve cumartesi ilk düğüne götürdüm tonlar harika ve süper güçlü bir alet 4ohm da 2x1000 watt merak eden herkese tavsiye ederim

Cevap: dynacord powermate 600-3 süper makina

Selam kardes hayirli ugurlu olsun güle güle kullan

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Efektler nasıl acaba?1000 ve serilerindekilerle aynı mı acaba?

Bende de powermate 1000-3 var.Allah yapanlardan razı olsun hem hafif hem güçlü tonları,efektleri süper. Malzeme çok kaliteli. 4 tane ayrı koruma sistemi var. Hayatımda yaptığım en şeylerden biri bu aleti almaktı. Şu almanlara helal olsun! İçinde ses kartı da var. Laptopa usb'den bağlayıp mükemmel stüdyo kalitesinde kayıt yapılabiliyor. Fakat ben daha beceremedim. Menüden lpn fonksiyonundan High yaparsan tonu çok kuvvetleniyor. Mikrofon ve org baslarını kısmam gerekiyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan...600 - 3 ü kaca aldın?

3650 tl ye aldım çorlu kedi müzikten aldım piyasada en uygun orası istanbulda en düşük 3850 tl ye satıyorlar

hayırlı olsun güle güle kullan

kıymetli arkadaşlar, ben de dynacord hayranıyım fakat hevesim kursağımda kaldı, almanyadan getirtmiştim 1000 watt olanların ilk versionu idi, fakat rutubetli ortamda beklemiş, elden çıkarttım, tamiratı çok tutacak diye, bu arada arkadaşlar, dynacordun son ürünleri hep çinde mi üretiliyor? Alman üretimi de var mı?

2.versiyonlarının çin taklitleri varmış. 3. versiyonun var mı bilmiyorum benimki orjinal alman.

kıymetli arkadaşlar, ben de dynacord hayranıyım fakat hevesim kursağımda kaldı, almanyadan getirtmiştim 1000 watt olanların ilk versionu idi, fakat rutubetli ortamda beklemiş, elden çıkarttım, tamiratı çok tutacak diye, bu arada arkadaşlar, dynacordun son ürünleri hep çinde mi üretiliyor? Alman üretimi de var mı?

cihazı yetkili bir bayiden alırsanız sorun çıkmaz bence cihaz alman yapımı üzerinde yazıyor faturalı seri numaralı