Duydum ki Unutmuşsun (Korg PA 500 TR)

ugurtheorca

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pA500TR
Zippyshare.com - Duydum ki Unutmussun.mp3

Tamamen kendi yorumumla bu şarkı, orjinalle pek alakası yok :) Arkada dalga sesini yakalamaya çalıştım..

Varyasyon geçişlerinde soundun değişmeme sıkıntısı burda daha belirgin..

Birde Haberi olsun şarkısını stereo kayıt yaptım yenileyeyim dedim, arabada deli vuruyor davullar. Bir davulcuyu arabama koymuşlar gibi:)
Zippyshare.com - Haberi Olsun.mp3

Hatalarım çok affola..

Cevap: Duydum ki Unutmuşsun (Korg PA 500 TR)

Paylaşım için teşekkürler duydum ki unutmuşun da ritim uymamış güzel bi 3-4 le daha güzel olur.

Haberin olsun güzel eline sağlık.

Çok sağol arkadaşım..Evet 3/4 Slow ritimle daha güzel oluyor, onu da denedim..Özellikle benim sette 3/4 Slow 6 var sanki bu şarkı için yapılmış :)

Ama ne bileyim, alakasız birşey olsun farklı olsun istedim..hep aynı tarz yorumlanan şarkılar oluyor..gerçi farklı yapayım derken de bozuyorum müziği..Açıksası hem öğrenmeye çalışıyorum hem de bir arayış içerisindeyim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok sağol arkadaşım..Evet 3/4 Slow ritimle daha güzel oluyor, onu da denedim..Özellikle benim sette 3/4 Slow 6 var sanki bu şarkı için yapılmış :)

Ama ne bileyim, alakasız birşey olsun farklı olsun istedim..hep aynı tarz yorumlanan şarkılar oluyor..gerçi farklı yapayım derken de bozuyorum müziği..Açıksası hem öğrenmeye çalışıyorum hem de bir arayış içerisindeyim..

Değişiklik iyidir abi ben de bazen arabeks parçaları 2-4le çalıyorum hoşuma gidiyor.

OLMAMIS HOCAM BU SARKIYi YERINDE OLSAM KEMAN RX LE ORGUN KENDI 3 4 RITIM VAR 1 SIRADA 3 4LUGK RITIM 1VARYASYON OKUDUGUN BOLUM 3VARYASYON CALDIGIN BOLUM AMA KEMAN RX KULLAN CALMAYA DOYAMAZSIN EMIN OL HOCAM

Tamam ali, bu akşam deneyim dediğini..Ritim önemli demekki :D

Tamam ali, bu akşam deneyim dediğini..Ritim önemli demekki :D

Sadece ritimle bitmiyor abi akor da çok önemli doğru akorları basarsan tadından yenmez :)

Soyle dusun hocam vahdeyle calarsan 3.4 sarkıyı solıs sapıtır 1800tl 100tl daha bulamazsam yamahaya dusucem allah kurtarsın