dünyanın en uzun isimli orgunu aldım :)

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
Solton Ketron Ex 4 Maxima Night Extreme
sizcede uzun değilmi ismi resimlerini ve videolarını en kısa zamanda siteye koyacağım saygılar ayrıca elimde ihtiyac fazlası xd9 var artık onla işim bitti ve takaslık triton var 64mb amza sesleri günden yay hepsi var saygılar

Cevap: dünyanın en uzun isimli orgunu aldım :)

daha uzunları var kaygulanma :)

güle güle kullan

allah güle güle kullanmayı nasip etsin. bol helal paralar kazan inşallah kardeşim

phahahaha hayırlı olsun Merak ettim şimdi Ya bende casıo MZ 2000 diye bi org gördüm çok güzeldi görüntüsü inanılmaz hoşuma gitti AGoogle de orgla alakalı hiçbişey bulamadım Eğer fiyatı çok ucuzumöa gelse alamyı bile düşünürüm

hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar dilerim Vega..

slm ..Üstadlar..Bu roland gw8'in kullanma klavuzunu çıkarında bizi bunalımdan kurtarın...
1-lower ve uper bölümlerine İkişer enstruman nasıl koyacağız ve bunalrın kendi içlerinde volümlerini nasıl ayarlayacağımı..bilen varsa yazarmı..teşkküerler..

slm ..Üstadlar..Bu roland gw8'in kullanma klavuzunu çıkarında bizi bunalımdan kurtarın...
1-lower ve uper bölümlerine İkişer enstruman nasıl koyacağız ve bunalrın kendi içlerinde volümlerini nasıl ayarlayacağımı..bilen varsa yazarmı..teşkküerler..

konuyla alakası var mı? Yoksa ben mi hangi konudayım?

konuyla alakası yok şimdi ama madem yazdınız cvp vereyim yön tuşları ile ekrandaki oku upper ve lover a getirerek sesleri sırayla seçeriz sonran keyboard mode kısmından dual tuşuna basarız sesler üst üste ikitane olu...volume ayarları içinde part view tuşuna basıp oradan ayarlayabilirsiniz...

googleye ketron vega ex4 tr yazsan çıkar 32 ve 64mb özellikleri vardır 2, el fiyatı uygundur ben sıfır 3390 tl ye aldım 64mb fakat ben içerisine anca ve anca 32mb pcm yapmayı başarabilmişimdir yaptıgım 16mb plus2 nin üzerine gündem yay edi zurna eses elektro ve birçok canlı arap kit ekledim cihaz içerisinde standart ritim bord ile geliyor ve çantası kalın orjinaldir saygılar unutmayın googleye ketron vega ex4 tr yazarsanız çektiğim resimleri bulabilirsiniz