Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: dostluklar orgun markasına göremi oluyorselamlar.aileye yeni katıldım. kendi halinde bir iş adamıyım. bende amatörce evde hobi amaçlı müzikle uğraşıyorum, dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Oysa sorunlarımızı müzik konusundaki paylaşımlarımızı devam ettirmek üzere buraya katıldım. ve müzik konusundaki bilgilerini aktaranlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.saygılarımla
Cevap: dostluklar orgun markasına göremi oluyor
selamlar.
aileye yeni katıldım. kendi halinde bir iş adamıyım. bende amatörce evde hobi amaçlı müzikle uğraşıyorum, dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Oysa sorunlarımızı müzik konusundaki paylaşımlarımızı devam ettirmek üzere buraya katıldım. ve müzik konusundaki bilgilerini aktaranlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.
saygılarımla