Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: dostluklar orgun markasına göremi oluyoröncelikle herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim,sağolunuz...bu konu benim uzun süredir dikkati çeken olaydı..sevgili ilker demo olayına bağlamış ve konuyu neye istinaden açtığımı sormuş..konu açarken demo aklıma bile gelmedi..ben gördüğü yazdım sadece..benim bir avantajım ben olaya objektif bakmam..çünkü korg yamaha ketron roland ve gem hangi marka olursa olsun umrumda değil..çünkü bu aletler benim için üretilmiş..yani tüketici için..istediğimi almam hür irademe bağlı..objektif bakmamın sebebi ise şu,gerçi bunu yazarken inanın utanıyorum,çünkü aranızda bazılarınız kendini beğenmiş dersiniz diye korkuyorum benim için klavye almak marketten sigara almak kadar basit bişey..her markayı kullandığım için yorumlarım objektif olur..o yüzdendirki markaaya göre adam seçen arkadaşlık kuran insanları gördükçe şaşırıyorum..zaten bu tür insanlar benim dostum olamaz.ben gerek bu sitede gerekse başka sitede görüştüğüm facede msnde hatta ve hatta gerçek hayatta evimde beni ziyaret eden dostlarımla görüşmeyi sürdürüyorum..herşey hayata bakış açısıyla ilgilidir..neye niçin baktığınız önemlidir..tekrar herkese konuya iştirak ettiği için sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum...saygılarımlaanot:teşekür butonum sınırlı sayıda olduğu için bitti.buton gelince kullanıcam
Cevap: dostluklar orgun markasına göremi oluyor
öncelikle herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim,sağolunuz...bu konu benim uzun süredir dikkati çeken olaydı..sevgili ilker demo olayına bağlamış ve konuyu neye istinaden açtığımı sormuş..konu açarken demo aklıma bile gelmedi..ben gördüğü yazdım sadece..benim bir avantajım ben olaya objektif bakmam..çünkü korg yamaha ketron roland ve gem hangi marka olursa olsun umrumda değil..çünkü bu aletler benim için üretilmiş..yani tüketici için..istediğimi almam hür irademe bağlı..objektif bakmamın sebebi ise şu,gerçi bunu yazarken inanın utanıyorum,çünkü aranızda bazılarınız kendini beğenmiş dersiniz diye korkuyorum benim için klavye almak marketten sigara almak kadar basit bişey..her markayı kullandığım için yorumlarım objektif olur..o yüzdendirki markaaya göre adam seçen arkadaşlık kuran insanları gördükçe şaşırıyorum..zaten bu tür insanlar benim dostum olamaz.ben gerek bu sitede gerekse başka sitede görüştüğüm facede msnde hatta ve hatta gerçek hayatta evimde beni ziyaret eden dostlarımla görüşmeyi sürdürüyorum..herşey hayata bakış açısıyla ilgilidir..neye niçin baktığınız önemlidir..tekrar herkese konuya iştirak ettiği için sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum...saygılarımlaa
not:teşekür butonum sınırlı sayıda olduğu için bitti.buton gelince kullanıcam