dolandırıldık

• Konbuyu başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 3K

gökhan

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
arkadaşlar sitede serkan selvi adında şahıs var millete kendini assubay olarak tanıtıp dolandırıyo haberiniz olsun bide bilecikten bu adamı tanıyanlar varsa bana bilgi versin lütfen numaraları bu:0539 334 30 34-05301783634-05301783635 ismi serkan selvi

kullanıcı adı nedir niki?

Cevap: dolandırıldık

yakalarsanız banada haber verin yer neresi olursa olsun hazırda greys yağım var atlar gelirim :)

arkadaşlar sitede serkan selvi adında şahıs var millete kendini assubay olarak tanıtıp dolandırıyo haberiniz olsun bide bilecikten bu adamı tanıyanlar varsa bana bilgi versin lütfen numaraları bu:0539 334 30 34-05301783634-05301783635 ismi serkan selvi

Çok Geçmiş olsun.

adi herif...

bizde arkadaşa A 300 alacaktık bu şahıstan.Kendisini öğretmen olarak tanıtmıştı bize.kapora aldı bizden.sonra bir daha telefonlara çıkmadı.

Nici ne bu arkadaşın?

ya arkadaş kullanıcı ismi nedir niye söylemiyorsunuz kimden bahsettiğinizi bile anlamadım daha :(

Şimdi şahsın bu sitede üye olduğunu söylüyor nicki her nedense verilmiyor nedir bu acaba ben dolandırıldım yandım sizde yanın mı anlamı çıkaralım verin nicki sizde deşarj olun bizde bilelim. Sonra konuyu açan kıymetli arkadaşım siz mi yoksa bir tanıdıgınız mı dolandırıldı? Bu olay varsa dolandırma olayının detayı nedir? Daha açıklayıcı bilgiler daha sağlıklı sonuçlar verir.

Nickini verin gerekeni yapalım

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri