- Enst.
- KORG PA 900
Arkadaşlar artık herkesinde gördüğü gibi maalesef hırsızlık aldı başını gidiyor,
evinden arabadan veya herhangi bir salondan orgu çalınan tessatı çalınan arkadaşlarımız çoğaldı,tabi ikinci el org alırkende dikkatli olmak gerekir,
icabında çalıntı malı sizde alabilirsiniz,ilerde büyük sorunlar yaşayabilirsiniz hiç bir suçunuz olmasa dahi,
bir abiden bana tavsiye bu,bende size söylemek istedim,ilerde başınızın ağrımaması için org alırken şuna dikkat edin,
orgun faturası dahi olsa aranızda küçük bi satış dekontu yapın,
2 adet yapın biri sizde kalacak diğeri cihazı alan şahısta
örnek,,(şu şekilde yapabilirsiniz)
01.01.2012 tarihinde 00000000 seri numaralı ,,(misal yamaha or700tr--korg pa800 gibi),,,,,,,,marka orgu (sattığınız kişinin adı soyadı)....... şahısa sattım
satıcı
kendi adınızı soyadınızı ve imzanızı
alıcı
cihazı alanın adı soyadı imzası
bu şekilde kendinizi güvene alabilirsiniz,
evinden arabadan veya herhangi bir salondan orgu çalınan tessatı çalınan arkadaşlarımız çoğaldı,tabi ikinci el org alırkende dikkatli olmak gerekir,
icabında çalıntı malı sizde alabilirsiniz,ilerde büyük sorunlar yaşayabilirsiniz hiç bir suçunuz olmasa dahi,
bir abiden bana tavsiye bu,bende size söylemek istedim,ilerde başınızın ağrımaması için org alırken şuna dikkat edin,
orgun faturası dahi olsa aranızda küçük bi satış dekontu yapın,
2 adet yapın biri sizde kalacak diğeri cihazı alan şahısta
örnek,,(şu şekilde yapabilirsiniz)
01.01.2012 tarihinde 00000000 seri numaralı ,,(misal yamaha or700tr--korg pa800 gibi),,,,,,,,marka orgu (sattığınız kişinin adı soyadı)....... şahısa sattım
satıcı
kendi adınızı soyadınızı ve imzanızı
alıcı
cihazı alanın adı soyadı imzası
bu şekilde kendinizi güvene alabilirsiniz,
Moderatör tarafında düzenlendi: