dikkat!!! euro-dolar arttı aletler zamlandı

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
müzik aletlerine zam geliyor hergün artıyor buna göre ikinci el alet satanlarda zam yapsın aletlere zarar etmeyin:D

Cevap: dikkat!!! euro-dolar arttı aletler zamlandı

müzik aletlerine zam geliyor hergün artıyor buna göre ikinci el alet satanlarda zam yapsın aletlere zarar etmeyin:D

Merhabalar...

Haklısınız sevgili "PİYANİST ŞANTÖR" :)

PA80 ler halen 3.000 TL ediyor.Buna ne diyeceksiniz?
PA80 sahipleri bu sorunuzu duymasın :)

Hoşçakalın...

şimdiki fiatlarla bile satışlar durdu.bir de artarsa ne olur bilmem.neyse ki pa80 ile bu işe nokta koydum,son zamanlarda davetli gittiğim düğünlerde artık mekan sahiplerinin müzik setinden düğün yaptıklarına şahit oluyorum.bu işinde artık suyu çıktı.türkiyede sınırlı sayıda canlı müzik yapılan yerlerde ise artık gerçekten bu işi bilerek yapanlara gün doğuyor.yani taşlar yerine oturmaya başlıyor.örneğin halit hocam yıllardır g-1000 canlı müzik yapıyor ve gazinoya devamlı istanbul ve izmitten birsürü müşterisi geliyor.bizim eski meslekten gene kaliteli orkestralar piyasaya çıkmaya başladı.bana göre org çalmak mesele değil bu teknoloji ile önemli olan piyanoyu usulune göre çalan bu işi bilen kişi.sahnelere show için 5-6 yaşındaki çocukların önüne yeni orglar koyup şarkı çaldırmıyorlar mı kopuyorum resmen.alete herşey yüklü .ha koy bakalım o veletin önüne birtane klasik piyano ne yapacak.bu nedir diye aval aval bakacak.bu işin zaten çivisi çıkmış durumda.bu işi bilen de artık halkın gözünde çalmayı bilmeyen kişi olarak damga yemiş durumda.tv proğlamlarında artık ümit besen ve diğer üstadlarımız dikkat ederseniz klasik piyano ile sahne alıyor ve canlı çalıyor.eskiye rağbet başlıyor.sahnede bir ritimbaks yanında piyano.hade kolay gelsin......

nedir bu eskiye özlem duygusu anlamadım gitti..!!
eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.. daha ötesi varmı..
eskiden bi saz tutkunluğu vardı neden o yılların müzik anlayışı oydu
ayrıca başkada ensturuman bulunmazdı
şimdiki çocuklar,,,gitar-keman-piyano - vs. valla öttürüyorlar.
neden çağın getirdiği teknolojinin getirdiği nimetler valla ben çok beğeniyorum
anasını satıim eskiden bi sanatçı çıkardı onun kasedini alıp dinleyemezdik
şarkıyı 3-4 ayda anca geçerdik tv den radyodan kulağımızda kalan melodilerle sözlerle..
yıl..1987-1990.lardan bahsediyorum..disketli orglar çıkmaya başladı falan filan..
şimdi herşey çok güzel.
artık egitimsiz bu işler olmayacak eğitim şart
bu iştek geçimini sağlamak istiyorsan akedemik olmak gerek..
buda kalite demek-türk müziği ve müzisyenlerinin dünya standartlarında yetişmesi demek.
çalsın kardeşim herkez bi şeyler çalsın-org-saz-mandolin.vs..
ayrıca müzikle uğraşan insandan zarar gelmez..
neden bukadar rahatsız olunur anlamam.
ümit besen ve versiyonları ,nikahına beni çagır dedi tamam bitti lastikgibi uzatmanın alemine
ne yani şimdi gelsinde NİKAHINA BENİ çağırma desin 25-30 sene daha onamı katlanalım
artık o ve onun gibi şarkılar şarkıcılar besteciler tarih oldu o parçaları (KLASİK)LERİMİZ
OLARAK RAFLARDA YERİNİ ALDI.
artık günümüzde müzik anlayışı değişti farkındalığına varalım..
şimdiki çoğu müzisyenleri çok beğeniyorum
hepsinin yolu açık olsun......

not:eskiye gitmeye gerek yok işini iyi yapan her devirde zamanda mekanda iş bulur(nokta)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar...

Haklısınız sevgili "PİYANİST ŞANTÖR" :)

PA80 ler halen 3.000 TL ediyor.Buna ne diyeceksiniz?
PA80 sahipleri bu sorunuzu duymasın :)

Hoşçakalın...

bencede pa80 in hakkı 4000 liradır:D

10.000 tl olsun artık bu işte zenginlere kalsın millet müzik zevkindende mahrum kalsın

bencede pa80 in hakkı 4000 liradır:D

sen 6 ay daha elinde tut 2000 ne gidecekmi pa 500 or700 v2 plus sx 3000 karşısında yenilmeye mahkumdur zaten son demlerini yaşıyor pa 80 şimdinin modern korg i30 oldu 10 yılı geçmiş eski hurda pa 80 ne paramı yatırıcama gider adam gibi or700 v2 plus sx 3000 alır keyfime bakarım