- Enst.
- korg pa 800 korg pa55 tr
otuz yaşındayım kendi çapımda müzikle uğraşıyorum iyi sayılırım bu işten ekmek te yemiyorum benim tek tutkum tek hobim bu..Yaz başında hayallerimde ki gibi bir orga sahip oldum yamaha or700 v2 plus.. cihaza hayrandım tamam dedim artık ölsem gam yemem benim için çok önemliydi..görseniz çocuklar gibi mutluydum... Ama bir aç ay sonra talihsiz bir kaza geçirdim çok değil 4 metreden düştüm ve her iki el bileğimi de kırdım tabi sonrasında 3 ay gibi bir süre zorlu tedavi maratonum başladı ameliyat oldum kalçamdan kemik alıp bileklerime yerleştirdiler kısacası 3 ay çalışamadım... düşmeden önceki ay birde araba almıştım malum banka kredisi falan ee çalışamayınca maddi bir dar boğaza girdim son aya kadar bir şekilde hallettim ama bu ay dibe vurdum ellerim titreye tireye verdim ilanı nete orgumu satmaktan başka çare kalmadı ve sattım da halletım sıkıntıları ama canım cok sıkkın işte dedim ya benim için çok önemliydi tahmin edemeyeceğiz kadar çok değerliydi yıllardır çalışırım ilk defa bu değerde bir şeyi kendi zevkim için aldım onuda Rabbim böyle olmasını istedi hayırlısı bakalım.. bunları sabah sabah neden yazıyorum bilmiyorum ama içimi döktüm işte kusuruma bakmayınn herkeze hayırlı günlerr