DELİ MAVİ söyledim

• Konbuyu başlatan ferdesu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 4K

ferdesu

Altın
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa800 keman piyano
eskiden siteye koymuştum silindi.şimdi yeniden paylaşıyorum.bu parça ile yeni üye iken T.M yarışmasına katıldım erkekler kendilerine oy verdiler.:D:Dben kazanamamıştım:D:Dsitede bir tanede olsa sesim olsun dedim.iyi dinlemeler arkadaşlar.:):)

Ekli dosyalar

• DELİ MAVİ.mp3
    1.5 MB · Görünümler: 354
Cevap: DELİ MAVİ söyledim

cok guzel okumussun nostalji gibi.gercekten goz gore gore yanlis yapmis erkekler Ferdesu Allah cezalarini verecektir merak etme amma sen o zaman birinci olamasanda simdi tesekkur (paylasim) birincisisin bu vesileyle tebrik ederim...

bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim delikadir..baya moral verdin.:D:Dsağol.zaten bende böyle intikamımı alıyorum:D:D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben dürüst olmayı severim kalb kırmayı sevmem şarkıyı dinledim bana pek amatörce geldı söyleme tarzın lütfen darılıp gücenme yani

evet çok haklısın edirneli.ilk ve tek amatörce denememdi.acele yapılmıştı.başkada denemedim zaten.:D:Dama sahnede hiç amatörce değil.onuda belitmek istedim.:D:Dkayıt işi bambaşka bir olay.:D

edirneli kardesim ben durust degilim gibimi geldi sana bence gayet guzel olmus.eger bir yorum yapacaksan kendi adina yaparsan sevinirim diger yorumculari katmayarak dolayli yoldan...

piano çalmana lafim yok gayet ustaca calmışsın ensturman seni anlatmıs romantizim olarak yani

arkadaşlar.her türlü yoruma açığım.sevgili delikadir vede sevgili edirneli.her ikinizde sağ olun.eleştiri müzisyenin kamçısıdır.

Gayet hoş olmuş bence eleştiri yapan arkadaşlar okusun bıde onları duyalım

çok teşekkür ederim piyanistali3460 arkadaşım.maksat sitede bir sesim olsun istedim.hiçte iddalı değilim.paylaşımda tüm yazdıklarımda şakaydı ayrıca.hepinizi çok seviyorum.