Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Değerli müzisyen arkadaşlar bir türlü karar veremedim bir alet alacağım çok pahalı olmayacak çok ucuzda olmayacak daha önce pa 80 ve xd9 kullandım sonra sattım 3 yıl alet almadım şimdi yeni bir alet alacağım ama hangisini alayım bilmiyorum maxsimum 3000 tl verebilirim Korg pa800 düşündüm ama fiyatı çok fazla (çünkü ben ne olursa olsun sıfır alet alırım ikinci el almam) Yamaha or700 düşünüyordum lakin yamaha A2000 çıkınca A2000 ni daha çok sevdim ama aletin hazırlanması zaman alacak bekleyemem o zaman rolanda yöneldim fakat roland hakkında hiç bir bilgim yok en iyisi yine ketrona yöneleyim dedim çünkü xd9'zu sevmiştim aklımdan geçen SX3000 dir sorumda bu yönde olacak sizce sx3000 nasıl ? düğünlerde çalacağım özellikle halay ve zurna önemlidir ritim ve sesleri hakında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim ?