Dave Brubeck Hayatını Kaybetti

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Cevap: Dave Brubeck Hayatını Kaybetti

Ooo buna üzüldüm. Daha geçenlerde Discovery de röpörtajını yayınlamışlardı. O yaşlı elleriyle Take Five bir çalışı var ki ... Allah rahmet eylesin diyelim. Unutulmicak sonuçta Jazz severler tarafından. Take five ı onun gibi çalabilmeyi çok isterdim.

çok değerli bir sanatçıyı kaybettik.allah rahmet eylesin.neyseki 92 yıl yaşamış genç ölmesi daha üzücü olurdu.

Teşekkür ederim bilgi ve paylaşım için.

Ülkemizdeki sanatçıların kıymeti öldükten sonra biliniyor. Diğer ülkelerde durum pek böyle değil sanırım.Hizmetlerinin karşılığını alıyorlar. Temennim, hiç bir değerin öldükten sonrada unutulmaması. Fakat hayattayken de sanatçıya yakışır şekilde yaşatılması,değer verilmesi. Geçenlerde Hayatını kaybeden Neşet Ertaş (Allah rahmet eylesin) gibi bir değerimiz vardı. Malesef,halka mal olmuş büyük sanatçıların 'BABA' diye hitab ettiği bu büyük değeri gençler tanımıyordu (Bir çoğu) TV kanallarında görünce -'Kim ki bu adam?' dediklerini işittim. Çok üzüldüm.
Sonuçta 'Her nefis ölümü tadacaktır' Ölmeden öncemizinde,ölürken de,öldükten sonra da hayırlı olması dileği, Selam ve Dua ile...