Darıldım siliyorum mantığı

express23

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland Gw8
Arkadaşlar bu formdaki darıldım siliyorum mantığına bir açıklık getirirmisiniz.
Ne zahmetlerle hazırladığımız paylaşımları silmenin bir anlamı var mı?Kime ne zararı var veya kime ne zarar verdim.Böyle bir saygısızlığı bu formdaki ne moderatörlere ne de yöneticilere yakıştıramıyorum.Helal olsun büyük bir başarıya imza attınız.İlk tebrik yine benden.Tebrikler.
HOŞ GELDİN KIZDIM SİLİYORUM.....!

Cevap: Darıldım siliyorum mantığı

Arkadaşlar lütfen sizden rica ediyorum bu konu kişisel değil kesinlikle.sizin olduğu gibi yöneticilerin adminin herkezin gidiyor konuları,malesef bazen oluşan sıkıntılardan dolayı geri dönülmesi mümkün olmayan kayıplar yaşayabiliyoruz,birazdan detaylı açıklama yapılacak bekleyiniz...

Bir sorun olduğu aşikar umarım çözülür en az kayıpla..

"öfkeyle kalkan zararla oturur"
güzel bir atasözümüzdür,çok severim...

Ch.

Konu kişisel değil bizim konuları kim silmiş o zaman ben bunu anlamadım hiç ben kendi konularımdan bir tane bile silmedim ama benim konular silik...

arkadaşlar bizim elimzde olmayan bazı sıkıntılar oluşuyor sunucuda.. veri tabanı soun oluşturunca en son yedekler yüklendi. buda konularınızın ve mesajlarınızın kaybolmasıyla sonuçlandı kim neden silsinki.. sunucu sorunu yaşadık. duyuruları okuyunuz.

İnşallah bu tür olaylar bir daha yaşanmaz.

Hem arkadaşlar,ne diye açtığınız konu silinsin yönetim tarafından? Böyle bir kasıt neden olsun ki?

tüh olan benim basari madalyasina oldu neyse bir daha,ki demo yarisina:) aslinda yönetici arkaslara ALLAH kolaylik versin,bence fazla uzatmaya gelmez,,saygilar

madalyalar iade edilecek arkadaşlar. en kısa sürede tüm veriler geri kazanılacaktır. siz katılımlarınıza herzamanki gibi devam, ediniz..

gerekli ödülleri admine bana çetine özel mesajlar la bildiriniz unutursak arkadaşlar

adem abi benim konularımda gitti kasti bir şey değil sunucu ....... anladın sen:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri