- Enst.
- -
Merhaba arkadaşlar. DanteTR O.S. 1.5.1 güncellemesi Dante TR sitesinde yayınlanmıştır.
DanteTR OS 1.5.1 Güncelleme Adımlarını sitede anlatıldığı şekilde uygulayınız.
Çok önemli bir nokta var bu da,
6. ADIMDAKİ UPDATE SUCCESSFUL PLEASE RESET! yazısını gördükten SONRA CİHAZA HİÇBİR MÜDAHALEDE BULUNMADAN MUTLAKA 10 DAKİKA DAHA BEKLENMELİDİR !!! Bu süre, cihaz içerisine yüklenen dosyaların işlemlerini yerine getirmesi gereken süredir.
Güncelleme Notları
Ana ekrana 'Scale Tune' düğmesi gelmiştir.
Koma kilidi FREEZE menüsünden kaldırılmıştır.
Cihaza kolay yoldan koma verme özeliği eklenmiştir. (Scale Tune bölmünden 'UseKeyb' düğmesine basılı tutarak klavyeden koma verebilirsiniz)
Dosya kopyalama ve silme menüsüne 'Multi Select' özeliği eklenmiştir. (Dosya kopyalama,silme ve kaydetme işlemlerinizi toplu ya da tekli seçim olarak gerçekleştirebilirsiniz.)
Ritim hazırlama bölmünde aksak ritimlerin mezuru tamamlamaması hatası giderilmiştir.
İşletim sisteminde bazı aksaklık ve hatalar giderilmiştir.
DanteTR OS 1.5.1 Güncelleme Adımlarını sitede anlatıldığı şekilde uygulayınız.
Çok önemli bir nokta var bu da,
6. ADIMDAKİ UPDATE SUCCESSFUL PLEASE RESET! yazısını gördükten SONRA CİHAZA HİÇBİR MÜDAHALEDE BULUNMADAN MUTLAKA 10 DAKİKA DAHA BEKLENMELİDİR !!! Bu süre, cihaz içerisine yüklenen dosyaların işlemlerini yerine getirmesi gereken süredir.
Güncelleme Notları
Ana ekrana 'Scale Tune' düğmesi gelmiştir.
Koma kilidi FREEZE menüsünden kaldırılmıştır.
Cihaza kolay yoldan koma verme özeliği eklenmiştir. (Scale Tune bölmünden 'UseKeyb' düğmesine basılı tutarak klavyeden koma verebilirsiniz)
Dosya kopyalama ve silme menüsüne 'Multi Select' özeliği eklenmiştir. (Dosya kopyalama,silme ve kaydetme işlemlerinizi toplu ya da tekli seçim olarak gerçekleştirebilirsiniz.)
Ritim hazırlama bölmünde aksak ritimlerin mezuru tamamlamaması hatası giderilmiştir.
İşletim sisteminde bazı aksaklık ve hatalar giderilmiştir.
Moderatör tarafında düzenlendi: