Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: DANTE TR tanıtım...1 aydır medeli dante ile canlı program yapıyorum herşey çok güzel yeni org almak isteyen hiç düşünmesin alsın.korg kullananlarda kullanmaya devam etsin.100 yıldır düğünlerde çalınan oyun havalarında hiç değişiklik olmadı .300-500 tl lık orglarlada bu iş yapılır .ama en merak ettiğim orgların üzerindeki piçbent ve transpoze tuşu bundan sonra çıkacak orglarda yapılmasa haliniz ne olurdu?
Cevap: DANTE TR tanıtım...
1 aydır medeli dante ile canlı program yapıyorum herşey çok güzel yeni org almak isteyen hiç düşünmesin alsın.korg kullananlarda kullanmaya devam etsin.100 yıldır düğünlerde çalınan oyun havalarında hiç değişiklik olmadı .300-500 tl lık orglarlada bu iş yapılır .ama en merak ettiğim orgların üzerindeki piçbent ve transpoze tuşu bundan sonra çıkacak orglarda yapılmasa haliniz ne olurdu?