Cevap: Dante TR genel tanıtım (Ramazan Kaynak)
Beni kayla alıp yanıt verdiğinden dolayı seni ayrıca kutlarım, benim sevgili ve hüsnüniyet sahibi kardeşim. Bunu kimse düşünmemişti ve sormamıştı, bilirsiniz. Buna benzer açıkta olmayıp daha neler var Allah bilir. Yani ben sıradan bir amatör olarak bunu görüp bildirdiysem, siz prof. daha neleri görmektesiniz, hiç tartışılmaz. Yani aletin ses ve ritimleriyle uğraşanları cahilliğine verip geçiniz. İyide kime satacağız meselesi var. Benim kadar bu konuda bilinçsiz bir insan tanımam. Bu konuda ben bile bir şeyleri yeni yeni fark edip, öngörüde bulunabiliyorsam ne mutlu bana. Be milletim, biraz kabuğunuzu kırıp çıksanız, alışıla gelmiş standart yapınızı ileriye yönelik tutsanız fenamı olur. Alette asıl baz alınacak konulara değinseniz ve prof. larda ona göre açık varmı yokmu incelese. Özür dileyerek, hala fiyatı kaç para diye soran ve buna benzer gereksiz banal sorular, hiç bir yazı okumamış ve araştırmamış hazır löpçü üyelerimizi, şiddetle kınıyorum. Sırf laf olsun bana cevap verilsin diye bu sitenin satırlarını boşuna şişirmesinler. Gelelim Murat Koç arkadaşıma, bilene de bilmeyene de o kadar sade ve açıkça anlatman, takdire şayan. Senden ricam, alet üzerindeki yapılan bilirsin bunun gibi olağan üstü çalışmaları (yani bilinmeyen has özellikler) açık, açık anlatmak senin boynun borcudur bilesin. Bizlerde senin ışığın altındayız. Seni çok samimi bulduğumdan naşi. Bu enerji, arastırma ruhuna hayranım. Hoşçakal derim, kardeşim......................