Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: dante-tr besbur davul çiftetelli ritimSlm besbur nick li müzisyen arkadaşım.Ritmini dinledim eline sağlık güzel olmuş.Yarın sitede DANTE TR de nasıl auodıo kayıt yapılıp usbeye atılıp bilgisayarda video ile nasıl birleştirildiğini anlatıcam.Normalde telefon ve video çekimleri ses kaybına sebep oluyor.Bu yüzden sesi wave olarak ilk önce DANTE TR ye kaydedip sonrada pc de video ile nasıl yapılacağını steden açıklayacağım.Neden herkes profosyonel kayıt yapmasınki? Herkesin hakkıdır.Tekrar teşekkür ediyorum ( BESBUR ) Kardeşime.
Cevap: dante-tr besbur davul çiftetelli ritim
Slm besbur nick li müzisyen arkadaşım.Ritmini dinledim eline sağlık güzel olmuş.Yarın sitede DANTE TR de nasıl auodıo kayıt yapılıp usbeye atılıp bilgisayarda video ile nasıl birleştirildiğini anlatıcam.Normalde telefon ve video çekimleri ses kaybına sebep oluyor.Bu yüzden sesi wave olarak ilk önce DANTE TR ye kaydedip sonrada pc de video ile nasıl yapılacağını steden açıklayacağım.Neden herkes profosyonel kayıt yapmasınki? Herkesin hakkıdır.Tekrar teşekkür ediyorum ( BESBUR ) Kardeşime.