Konuya cevap cer

Cevap: Dante tr Ankara görüşlerim .

Yine burnumu sokacağmdan affına sğınıyorum, güzel kardeşim. Ben 1986 den beri amatörün, amatörü olarak bu işlerle hobi olarak ilgilenmekteyim. Hala da amatörüm. (kulağım mükemmeldir, bilesin) Sırf bu yüzdendir, konuşmam. Dante tr. nin tanıtıcısı Ramazan bey, mümkün mertebe Türk ritim ve sesleri tanıtmaktadır. (harici çok fazla avantajlarda var, uyanıkça dikkat ederseniz) Başarılarıda, takdire şayan ve de katmerlenmektedir. Neden? Yıllarca Türk musikisine uygun böyle bir alete en önemlisi ekonomik olması açısından şahsen ben çok açtım. Toplumumuzun ekonomik yapısı zaten malumunuzdur. Şimdi gelelim sizin sorunuza. Piyano derken genelde batı enstrüman. Batı sesler, geçmişte ve bugün mevcut olan markalı tüm aletlerde zaten en mükemmel, daniskasıyla mevcuttu. Bu alette de zaten var. En büyük meziyet, hasretle ve yıllarca beklediğimiz, Türk yapısı aleti oturtmalarıdır. Allah' tan daha başka ne dileyebiliriz ki? Alet olarak içiniz rahat olsun. Hepinize hoşça kalmanız dileklerimle, kalınız sağlıcakla.....................

Geri