Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Dante tr Ankara görüşlerim .Orgu sabırsızlıkla bekliyorum. Tanıtım videolarını izledim. 2000 TL nin altında olduğu söylenen Temmuz ayının başında inşallah satışa sunulacağı söylenen ve tam fiyatı henüz sır olan bu aleti gerçekten almak istiyorum. Neden böyle sitemkar gibi konuştuğumu düşünebilirsiniz. Kusura bakmayın bunu size karşı saygısızlık olarak algılamayın. Çocukluğumdan buyana iyi kötü hep orgum oldu. Çalışıyorum iş hayatımda son 15 yıldır pek bol vaktim olmasa da arada sırada da olsa stres atmak için evimde arkadaş ortamlarımda çalıyordum. En son geçen sene korg i30 um vardı satmıştım. Yeni bir org alayım daha pratik birşey olsun diye ama o zamandan buyana sürekli internet üzerinden org fiyatlarına bakıyorum eskide olsun da fiyatları düşer de bir org alayım diye. O günden buyana takip ediyorum sanki antika araba alacaz. Adamlar posası çıkmış 2. El orglara sıfır hatta fazlası fiyat istiyor. Birde boyayıp boyayıp yeniymiş gibi satıyorlar. Bu orgu duymadan az kalsın 2. El korg yamaha falan almak üzereydim. Direkten döndüm. Dante müzik ailesine bu yüzden çok teşekkür ederim. Sayenizde adam gibi bir orgum olacağını ümit ediyorum. Ben marka alıp çok para vermek istemiyorum. Önemli olan içindeki ritimler sesler bana hitap etsin. Medeli Dante Tr ye ses yüklenmiyormuş diye konuşan arkadaşlar var. Sanki hergün yeni bir ses icat ediliyormuş gibi bir intiba oluşuyor. Sesler belli önceden de bu sesler vardı yarın da bu sesler var. Ritimler de keza aynı. Sağolsunlar Dante Tr yi bu hale getiren ustalar hepsini yüklemişler. Az önce dediğim gibi orgsuzluk başıma fena vurdu akşamları evde çok canım sıkılmaya başladı. O yüzden sürekli medeli dante sitesinden ve buradan org geldi mi çıktı mı fiyatı ne kadar bakıyorum. Saygılarımla
Cevap: Dante tr Ankara görüşlerim .
Orgu sabırsızlıkla bekliyorum. Tanıtım videolarını izledim. 2000 TL nin altında olduğu söylenen Temmuz ayının başında inşallah satışa sunulacağı söylenen ve tam fiyatı henüz sır olan bu aleti gerçekten almak istiyorum. Neden böyle sitemkar gibi konuştuğumu düşünebilirsiniz. Kusura bakmayın bunu size karşı saygısızlık olarak algılamayın. Çocukluğumdan buyana iyi kötü hep orgum oldu. Çalışıyorum iş hayatımda son 15 yıldır pek bol vaktim olmasa da arada sırada da olsa stres atmak için evimde arkadaş ortamlarımda çalıyordum. En son geçen sene korg i30 um vardı satmıştım. Yeni bir org alayım daha pratik birşey olsun diye ama o zamandan buyana sürekli internet üzerinden org fiyatlarına bakıyorum eskide olsun da fiyatları düşer de bir org alayım diye. O günden buyana takip ediyorum sanki antika araba alacaz. Adamlar posası çıkmış 2. El orglara sıfır hatta fazlası fiyat istiyor. Birde boyayıp boyayıp yeniymiş gibi satıyorlar. Bu orgu duymadan az kalsın 2. El korg yamaha falan almak üzereydim. Direkten döndüm. Dante müzik ailesine bu yüzden çok teşekkür ederim. Sayenizde adam gibi bir orgum olacağını ümit ediyorum. Ben marka alıp çok para vermek istemiyorum. Önemli olan içindeki ritimler sesler bana hitap etsin. Medeli Dante Tr ye ses yüklenmiyormuş diye konuşan arkadaşlar var. Sanki hergün yeni bir ses icat ediliyormuş gibi bir intiba oluşuyor. Sesler belli önceden de bu sesler vardı yarın da bu sesler var. Ritimler de keza aynı. Sağolsunlar Dante Tr yi bu hale getiren ustalar hepsini yüklemişler. Az önce dediğim gibi orgsuzluk başıma fena vurdu akşamları evde çok canım sıkılmaya başladı. O yüzden sürekli medeli dante sitesinden ve buradan org geldi mi çıktı mı fiyatı ne kadar bakıyorum. Saygılarımla