Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Merhaba degerli muzisyen arkadaslar. Amator ev kullanicisiyim. Merak uzerine a300. Pa 600 pa 800 pa 900 yamaha a 2000 xd 9 gibi aletleri denemek ve farkli tecrubeler edinmek adina kullandim. Ve su an elimde dante tr var. Acikcasi alirken biraz tereddut etsemde aletin basina oturduktan sonra anladimki bu benim arayisimin sonuymus. Hem kullanim pratikligi sesleri ritimleri kisacasi herseyiyle gonlumu caldi. Basindan kalkmak istemiyorum. Forumlarda bu alet hakkinda bir suru yorum okudum. Ama zannederim bu yorumlari yazan arkadaslar sesleri cep telefonunun hoparlorunden dinlemisler. Bu alet icin sunu soyleyebilirim korgla yamahanin karisimi bir urun. Tusesi cok berbat diyen arkadaslar olmus. Siz agac koku sokmekten cicek koparmayi unutmussunuz. Bu alette emegi gecen rum ekibe teskkuru borc bilirim. Umarim uzerine dahada duserler bu aletin. Verdigim para da kurusuna kadar helal olsun. Herkese sayglarimi sunar muzik dolu gunler dilerim