Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Dante tr 17 günlük satılıkarkadasım ben cıhazı sıfır aldım ve 17 gunluk ıken sıteye koydum cıhaz evde yatıyor toplasan 5 saat kullanılmadı 2500 e aldım son 2000tl ye verebilirim sahibinden deki ilan 2250 diyorsun o zaman ondan al sıfır oldugu ne m alum teshir ürünleriini kutulayıp satanları da biliyoruz benim fiyatım bu cihaz sıfırdır zorla mal satmıyoruz cihazın piyasası 850usd şuanda 2500tlsıfır alacak arkadaslar 500 tl kar a geçer ben ce fiyat makul saygılar
Cevap: Dante tr 17 günlük satılık
arkadasım ben cıhazı sıfır aldım ve 17 gunluk ıken sıteye koydum cıhaz evde yatıyor toplasan 5 saat kullanılmadı 2500 e aldım son 2000tl ye verebilirim sahibinden deki ilan 2250 diyorsun o zaman ondan al sıfır oldugu ne m alum teshir ürünleriini kutulayıp satanları da biliyoruz benim fiyatım bu cihaz sıfırdır zorla mal satmıyoruz cihazın piyasası 850usd şuanda 2500tl
sıfır alacak arkadaslar 500 tl kar a geçer ben ce fiyat makul saygılar