Dance In 9/8 - DreamSongs

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Deneysel bir çalışma...Özellikle farklı frekanslardaki seslerin nasıl mix ve masteringe tabi tutulacağını gözlemlemek amacıyla yapmaya çalıştım..Müzik bana ait pek beste filan denemez.Trafiğine kafa patlattım epeyce...Yorumlarınızı beklemekteyim :)

Trılogy
SuperWave
Genesis
Pro-Trance
Steinberg Grand Piano
Sarod (Asya'ya özgü bir enstruman sample'ı)
Gitarlar canlı, tarafımca icra edildi...

Dance In 9-8.mp3 - File Shared from Box - Free Online File Storage

Cevap: Dance In 9/8 - DreamSongs

çok güzel bir 9/8 ritm kullanmışsın...başarılı çalışma...kısa metrajlı film çalışmalarında kullanılacak çok iyi jenerik müziklere örnek...devamını diliyorum..selamlar..

Roman ritimi apayrı duygularla çalınınca farklı ruh haline geçtim. Özel çalışma....

çok güzel bir çalışma...sıradan değil bikere..böylesine farklı güzel bir çalışma içine girdiğin için ayrıca tebrik ederim..bu tip çalışmalar oldukça zahmetli olur ama sonunda çok keyif alırsın ..oldukça uzun olmasına rağmen defalarca dinlemek istiyor insan.ritim çok değişik ve çok dikkat çekici ..ellerine sağlık çok güzel bir demo olmuş.devamınıda bekleriz ilerleyen zamanlarda inşallah .iyi forumlar dilerim.

çok değişik harika bir çalışma olmuş.çok yaratıcısın DreamSongs.emeklerine sağlık.

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar böyle güzel yorumlara demolara devam etmek boynumuzun borcu :)