Dance E Jay "UFO" demo ve diğer demolarım...

eyeofthetiger79

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Havian 30
Merhabalar...

Yıllar önce Dance E Jay programı elime geçmişti.Onunla bir iki çalışma yapmıştım.En az 10 yılı var bu çalışmaların...Bu kayıt onlardan biri: "UFO"

Bu kayıt , program dahilinde tamamen özgün bir çalışmadır.Yalnız , baslarda ve tizlerde bazı yerlerde dengesizlikler var ; dikkatinize...Çalışmanın ilk bölümleri biraz sıkıcı gelebilir ; ama sonrasında çok hareketli ; garanti veririm... :)

Diğer demolar da Ketron SX3000 ile yapmış olduğum çalışmalardan bir derlemedir...

Beğeninize sunuyorum... :)

1- "UFO"
Link : UFO by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

2- "Toto - Hold the line"
Link : Toto-Hold the line by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

3- "Ahmet Koç - Şiire gazele - Enstrümantal"
Link : Ahmet Koç - Şiire gazele - Enstrümantal by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

4- "Herşey seninle güzel - Zerrin Özer"
Link : Herşey seninle güzel by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

5- "Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond"
Link : Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

6- "Iggy Pop - The Passenger"
Link : Iggy Pop - The Passenger by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

7- "4 Non Blondes - What's Up"
Link : 4 Non Blondes - What's Up by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

8- "Adagio - enstrümantal"
Link : Adagio instrumental by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

9- "CCR - Have you ever seen the rain"
Link : Creedence Clearwater Revival-Have you ever seen the rain by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

10- "White Lion - Blue Monday"
Link : White Lion - Blue Monday by EyEofthetiger on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Dance E Jay "UFO" demo ve diğer demolarım...

dance e jay, yıllar önce çıkmış olan gayet güzel bir program, ben de çok kafa remix patlatmıştım :))

Bahri bende sana onu soracaktım UFO adlı çalışman çok dikkat çekici bence çok hoş olmuş Van Halen çalışmanı dinlerken Soundclouds'da görmüştüm..Synth sesler çok güzel kayıtta o kadar kötü değil :)

Bahri bende sana onu soracaktım UFO adlı çalışman çok dikkat çekici bence çok hoş olmuş Van Halen çalışmanı dinlerken Soundclouds'da görmüştüm..Synth sesler çok güzel kayıtta o kadar kötü değil :)

Merhaba...

Teşekkür ederim...

En az on yılı var bu çalışmanın Murat.Öğrencilik zamanımda yapmıştım.Daha var da bulamıyorum malesef.Bulabilirsem onları da paylaşıcam.Ama şunu söyleyeyim: benim açımdan bir müzik değeri yok bunların.Sonuçta program dahilinde yapılmış bir düzenlemedir.Herkesin yapabileceği ve hazırlayabileceği bir çalışma olarak görüyorum...

Görüşmek üzere...

hepside çok hoş olmuş.zevkle dinledim.ellerine sağlık eyeofthetiger79.

hepside çok hoş olmuş.zevkle dinledim.ellerine sağlık eyeofthetiger79.

Merhabalar...

Çok teşekkür ederim Ferdesu Hanım , sağolun...

Elimden geldiğince ve de vakit buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum...

Selâmlar...

paylaşım için teşekkürler hocam. ellerinize sağlık.