Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: damar demohocam bu eseri çok severim gerçekten... usta çok güzel yorumlamış tam romdi yapmış eseri sona doğru aguş yapmış sözler gitmiş.. klavye nedir altyapıda? çok beğendim yaylılar özellikle çok iyi gelio.. çok çok güzel bir paylaşım teşekküederim.. not: bu akşam çok teşekkür kullandığım için sanırım teşekkür butonum kayıp.. yoksa bu çalışmaya bir teşekkürde az bikaçdefa butona basardım
Cevap: damar demo
hocam bu eseri çok severim gerçekten... usta çok güzel yorumlamış tam romdi yapmış eseri sona doğru aguş yapmış sözler gitmiş.. klavye nedir altyapıda? çok beğendim yaylılar özellikle çok iyi gelio.. çok çok güzel bir paylaşım teşekküederim.. not: bu akşam çok teşekkür kullandığım için sanırım teşekkür butonum kayıp.. yoksa bu çalışmaya bir teşekkürde az bikaçdefa butona basardım