Cubase Or700 Script Yükleme ?

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
arkadaşlar zamanında dr salim scirpt paylasmıstı cubasede ritim yazmak için bugun arşivde gördüm deneyeyim dedim stylemaker midiplayer programlarını yükledim herhangi bir ritim açtım cubaseden başlatınca klavyeden çalıyor ama kitleri farklı çalıyor herhalde sciprt yüklü olmadıgı için peki cubasede bu verilen scripti nasıl yükleyecem cubasenin hangi menüsünden ? bilen arkadaslar yardım ederse sevinirim.

Cevap: Cubase Or700 Script Yükleme ?

kimse bilmiyormu arkadaşlar ?

O Salim abinin paylaştığı v1 içindi yanlış hatırlamıyorsam. Şuanki kitlerle uyum sağlamaz.

tamam arkadaslar yabancı sitelerde buldum nasıl yükledigini bilmeyen arkadaslar için anlatayım.
script dosyalarını C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Kullanıcı Adı \Application Data\Steinberg\Cubase SX 3\Scripts\Patchnames\inactive\yamaha klasörünün içine atıyorsunuz bu kadar.

NOT: Gizli Klasörleri Açın Yoksa Application Data Çıkmaz.

cubase programını açın ve Device > Midi Device Manageri seçin > İnstall Device Seçin > Listede PSROR700 olarak Çıkıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

O Salim abinin paylaştığı v1 içindi yanlış hatırlamıyorsam. Şuanki kitlerle uyum sağlamaz.

evet bazı kitler yok batı kiti gözüküyor türk kiti yerine ama tuslara bastıgında türk kitler çıkıyor yani batı ismi altında çalısıyor ufak düzenleme yapmak lazım.

Bu alana bir cevap yazın...