CRD ve MCE ?

• Konbuyu başlatan scart
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

scart

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaşlar bu pa80 için verilen ritimlerin crd veya mce olarak verilmesi neyi ifade eder ve nasıl yüklenir...
teşekürler...

bide fazla olmazsam eğer...biz bi arkadaşın pa80 kartını mce programı ile kopyalayıp beni karta yükledik ve onun orgundan tek diskete beckup aldık ve(kelimelerim yanlış olursa kusura bakmayın)benim orgo o beckup ıda yükledik.
onun kartı benim pa80 e taktığımda düzgün çalışıyor ama kopyaladığımız kartta seslerin yarısının isimleri var ama kendileri yok..ritimlerde de bazı noksanlıklar var (benim pa80 os3.05)sebebini bilen varmı acaba...

tekrar teşekürler...

Cevap: CRD ve MCE ?

crd olması pa 80 kartına orgtan diketlerle yüklenmesi
mce laptop üzerinden karta bindosyalarında kopyalanmsıdır.
mce işlemei daha cabuk ve daha salamdır

çok sağolasın üstadd....

arkadaşlar bu pa80 için verilen ritimlerin crd veya mce olarak verilmesi neyi ifade eder ve nasıl yüklenir...
teşekürler...

bide fazla olmazsam eğer...biz bi arkadaşın pa80 kartını mce programı ile kopyalayıp beni karta yükledik ve onun orgundan tek diskete beckup aldık ve(kelimelerim yanlış olursa kusura bakmayın)benim orgo o beckup ıda yükledik.
onun kartı benim pa80 e taktığımda düzgün çalışıyor ama kopyaladığımız kartta seslerin yarısının isimleri var ama kendileri yok..ritimlerde de bazı noksanlıklar var (benim pa80 os3.05)sebebini bilen varmı acaba...

tekrar teşekürler...

arkadaşım sana 2 sorum var şu mce proğramı nı varsa tükçe olanını siteye yükleyebilirmisin bende indirmek istiyorum diğeride laptopdan mı yükleme yaptınız marka model nedir bende bir tane almak istiyorum laptop yükleme yapabilmek için saygılar

son zamanlarda çıkan laptoplarda beenim bilidiğim kadarıyla pcmcıa girişi yok,daha eski tip laptoplarda var bu giriş..

mce programı bende varama siteye yükleyemedim hata veriyor,adresi versem sitenin reklamı olmuş olacak.ama googleye pa80 mce türkçe yaz şlk sırada çıkacak zaten

Elimde lg e500 serisi PCMCİ Kart yuvalı laptop var. İntel çift çekirdek işlemci, 250gb hd,
2g ram 256 mb harici ekran kartı var. Satmatı düşünüyorum. Windows Vista yüklü, orijinal cd leri duruyor.

Moderatör tarafında düzenlendi: