Çok çok ACİİLLLL....

chevalier_y

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Sevgili dostlar;

6 Ekim Cumartesi günü, istanbul ili aksaray ilçesi, yıldız düğün sarayında yapılacak olan yeğenimin düğünü için aynı gün 4 saat için kiralayabileceğim Yamaha serisi OR 700 v2 plus ya da A 2000 Plus Org lazım...

Yöremizin özellikleri gereği düğünü illaki de ben çalmam gerek...Allah rızası için yardımcı olacak arkadaş var mı...?...:( Bedeline ne ise katlanırız...

Ya da en kötü ihtimalle istanbul'da bahsettiğim orgları kiralayabileceğim bir yer önerin lütfen...

NOT: kendi v2 plus orgumu yaklaşık 15 gün önce sattım...korg serisine de alışkın değilim...:(

Yaşar ERGÜN
Tel: 0554 - 552 71 60

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Çok çok ACİİLLLL....

yardımcı olabilecek tek bir arkadaş yok mu...?...

hocam istanbul tünel'deki müzik mağazaları ile bir görüşün derim

arkadaşm bnde satıyorm dedgn gune kadar satılmazsa verebılrm

Bana da öyle söylediler "paxil1992" kardeş...tünelden kiralık bulamazssın ancak müzisyen arkadaşlar yardımcı olabilir dediler...eğer belirttiğim güne kadar satılmaz ise numaram yukarıda yazılı sevgili kardeşim...seni istediğin semtten yeğenimle alırız...ister bizimle gelirsin istersen yeğenimin babası bakırköy lisesinde öğretmen, oran sana her türlü kefil olurlar bizler için...işimiz bittiğinde de semt hiç farketmez dilediğin yere götürürüz orgunu...numaram dediğim gibi yukarıda yazılı kardeşim bir mesaj atarsan ben sana ulaşırım...

piyasa ne kadar bılmıyorum ama halledebiliriz dugun de davul da çalabılırım davul vrsa

Sevgili kardeşim; mutlaka aramızda anlaşırız...bakımında iyi olur bizim düğünlerde emin ol...:) davul var ve çalarsan ve bana yardımcı olursan da harika olur :) bahşiş olur muhtemelen ve o da senin hakkın olur...
allah razı olsun senden :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri