Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: çok acil...!!!...Ben elindeki malzemeyi iyi buldum bunlara sadece 2 veya 4 kolon eklemen yeterli olacaktır. Bunun için de su kontrası veya MDF kasalı, 38 çap hoparlörlü, 1 inç ten yüksek driverli, içerisi 4 lambalı ve Classower'li kolonlar öneririm. Hoparlör için sana İtalyan malı PL-15 veya PL-40 B&C Marka 400 - 800 Wat arası çalışır hoparlörleri, 1,7 İnç Specon Marka Driver'leri (Tiz Tiviter yani) önerebilirim. Bende sadece 4 düğünde kullanılmış 2 tane bu malzeme den oluşan kolonlardan var dilersen sana 1000 TL ye verebilirim. Beğendiğinde gene ararsın 2 tane daha (Sıfır) ayarlarım dilersen dördünü de sıfır ayarlarım. Bu sana bağlı yanlız sıfır olunca elbette ki parası da biraz farklı olur dilersen onun da fiyatını çıkarabiliriz. Türkiye nin neresinde olursan ol Kargo ile sana ulaştırabilirim. Benden alıp almaman da hiç önemli değil ama gönlüm bu tarz malzeme almandan yanadır. Saygılarımla,
Cevap: çok acil...!!!...
Ben elindeki malzemeyi iyi buldum bunlara sadece 2 veya 4 kolon eklemen yeterli olacaktır. Bunun için de su kontrası veya MDF kasalı, 38 çap hoparlörlü, 1 inç ten yüksek driverli, içerisi 4 lambalı ve Classower'li kolonlar öneririm. Hoparlör için sana İtalyan malı PL-15 veya PL-40 B&C Marka 400 - 800 Wat arası çalışır hoparlörleri, 1,7 İnç Specon Marka Driver'leri (Tiz Tiviter yani) önerebilirim. Bende sadece 4 düğünde kullanılmış 2 tane bu malzeme den oluşan kolonlardan var dilersen sana 1000 TL ye verebilirim. Beğendiğinde gene ararsın 2 tane daha (Sıfır) ayarlarım dilersen dördünü de sıfır ayarlarım. Bu sana bağlı yanlız sıfır olunca elbette ki parası da biraz farklı olur dilersen onun da fiyatını çıkarabiliriz. Türkiye nin neresinde olursan ol Kargo ile sana ulaştırabilirim. Benden alıp almaman da hiç önemli değil ama gönlüm bu tarz malzeme almandan yanadır. Saygılarımla,