cok acil yardım..org tavsıyenız?

Cevap: cok acil yardım..org tavsıyenız?

sey bırde fıyatları nedır acaba bılgınız varmı

pa800 yarı ritim yarı ses kullanabiliyorsun tyros serilerinde de aynı fakat diğer söylenen iki model triton studio ve korg m3 bunlar tam ses kullanıyorsun ritimsiz tuşesi mükemmel klavyeler içerisine sample atıyorsun ribbon controller ve breth controller yada pedal gibi yardımcı parçayı taktıgın zaman gerçeğinden ayırt edemezsin korg bölümünde triton demolar mevcut dinlemeni tavsiye ederim ben olsam korg pa1x (emo bord + full) sinti olarakta korg trinity v3 kullanırdım fakat bu dediğim klavyeler çok kalite düğüne gelmez + bar a götüreceksin kaset gibi müzik yapacaksın aldığın para yine aynı ne kullanırsan kullan verilen para aynıdır mesela ben bu gece a300 le çaldım hantal kaldı ama iş bitiriyor ne rezil klavye :) atağa basacağına tempo düğmesine geliyor kaza ile ve bi atak daha yapayım derken bakmışsın tempo 120 den 65 lere düşüyor ekranda voice kalması gerekirken direk kaza ile ritim bölümü kalıyor ses değiştireyim derken bi bakmışsın vahde pop oluyor pratik piyanistlere gelmez vereceksin ritimi 1 ses açacaksın yaylı devam edeceksin
korg triton studio fiyatları 2000tl 2400tl arasıdır moss bord ile 3000 3500 tl arası değişir m3 lerde hemen hemen 3000 ile 3500 arasıdır saygılar ama sana önerim klavyenin video demolarını dinle hangisi seni cezbediyor ise onu kullan

kardeşim yamaha psr 9000 yada pa 800 bunlardn şaşma :D

sen korg al bırak yamahaları mamahaları

frden slmlar bence korgla kurgla urasma tyroslarda aradigin her sistem mevcut yada git motif xs 8 6 7 serisinden birini al ama 8 alabilirsen al set sorunu falan hikaye milllet 10 bin ritim ve ses olsa gene yetmez bende tyros2 var yeterince her sey var yardimci olurum set konusunda ve burda tyros kullanan arkadaslarda inaniyorum yardimci olur paylasim yaparlar karar senin imkanin varsa git tyros4 al yamahadan baskasi bence bmc

ya pa1x yada 800 al kardeş,,hem snheizer hemde nasıl istersen kullanabilirsin bu aletleri,düğün gazino bar disko,,türkü bar ne istersen yapabilirsin,,istemediğini yapmazsın,sampler özelliği bulunuyo ikisininde,,ilerde satmak istediğinde hemen satabilirsinde 1 kaç gün içerisinde ,,diğerlerini satmakda mesele, 6 7 ay da zor satarsın,,herşeyin ilerisinide düşünmek gerek,,artı bu aletler büyük cihazlar,,tam parana göre,,özellik çok,,yinede sen bilirsin kolay gelsin

Bence sen önce ne yapacağına karar vermelisin. Eğer programla müzik yapacaksan, bu tavsiye edilen orgların hepsi çok fazla ve gereksiz olur. Ama yok programa fazla ihtiyaç duymadan bir şeyler yapayım diyorsan, o zaman söylenenlerin hepsi güzel orglar. Programla devam edeceksen en basitinden bir midi klavye alman ya da syntizayzır alman daha mantıklı olur ve fazla da para vermemiş olursun. İlk kez tuşlara basacak biri için bu klavyeler gerçekten pahalı ama bir kez alayım diyorsan, paranagöre hepsini tercih edebilirsin. Kolay gelsin.