Değerli üstatlar pa 800 üstüne su döktüm.şimdi cihazın içini açtım ve saç kurutma makinesiyle kuruttum iyice.henüz fişe takmadım açmayı denemelimiyim acaba?
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Değerli üstatlar pa 800 üstüne su döktüm.şimdi cihazın içini açtım ve saç kurutma makinesiyle kuruttum iyice.henüz fişe takmadım açmayı denemelimiyim acaba?
Arkadaşım belki de sana saçma gelecek ama benim bu dediğimi yap 48 saat sonra orgunda hiç bir problem kalmayacaktır (tabi ki daha önce den orga voltaj vermediysen ve orgun çalışırken suyu dökmediysen)
1) Orgunun içine sığabileceği şekilde büyük bir poşet bulmalısın (Örneğin çöp torbası)
2) 1 kilo kuru baldo pirinç alacaksın.
Malzemenin hepsi bu kadar gelelim operasyona,
Orgunun kapaklarını açı ve içine açık bir şekilde bu pirinçleri ister yığın halinde ister sererek koy. Bu pirinçler de dökülmeyecek bir şekilde orgunu komple bulduğun çöp poşetine veys naylon poşete koy ve poşetin ağzını dışarıdan hiç hava almayacak şekilde bağla ve bir tarafa koy. 2 gün yani 48 saat sonra poşetini aç pirinçlerini temizle orgunu güzelce ve itinalı bir şekilde topla ve GÜLE GÜLE KULLAN
Kolay gelsin Saygılarımla,